De nieuwe Microsoft Surface Pro & Surface Studio - ACES Direct
De nieuwe Microsoft Surface Pro & Surface Studio

De nieuwe Microsoft Surface Pro & Surface Studio

Actievoorwaarden

  • Verwachte leverdatum vanaf 15 juni

De nieuwe Microsoft Surface Pro en Studio

Actie verlopen op 30-06-2017 Bekijk actieproducten

Ontdek de nieuwe Surface Pro, de volgende generatie van de veelzijdige laptop. De Surface Pro is gloednieuw, Microsoft heeft niet slechts enkele aanpassingen gedaan maar van binnenuit de Surface Pro opnieuw ontworpen. Met de Surface Pro komen creatieve ideeën tot leven! Naar verwachting is de nieuwe Surface Pro vanaf 15 juni verkrijgbaar.

Pre-order nu

Kunt u niet wachten en wilt u er zeker van zijn dat u als een van de eerste in het bezit bent van de Surface Pro of Surface Studio, bestel dan vanaf nu bij ons het door u gewenste product van Microsoft door contact op te nemen met uw accountmanager of door te mailen naar info@acesdirect.nl

De alom geliefde en veelzijdige Microsoft Surface Pro

Waar anderen kleine toevoegingen of aanpassingen doen, heeft Microsoft ervoor gekozen om de zeer geliefde Surface Pro van binnenuit opnieuw te ontwerpen. Microsoft heeft op hiermee verbeteringen bereikt die deze zeer veelzijdige Surface Pro nóg beter maken. Zo is er 50% meer batterijduur gerealiseerd wat resulteert in een capaciteit om tot 13,5 uur lang continue video's af te spelen. De Surface Pro kan daarnaast met de nieuwe scharnier in een hoek tot 165º worden neergezet wat de optimale positie is om erop te schrijven of schetsen.

Maar er is meer!
De m3- en i5-modellen hebben voortaan ook geen ventilator meer wat tot voordeel heeft dat de Surface Pro muisstil is geworden. De i7 variant heeft een hybride koelsysteem waarmee ook in alle rust gewerkt kan worden. Om het nieuwe ontwerp nog meer kracht bij te zetten is ook de Surface Pen vernieuwd. De Surface Pen werkt daardoor twee keer zo nauwkeurig als zijn voorganger en heeft 4096 drukpunten. Hierdoor graag schrijven en tekenen sneller en vloeiender. Een andere mooie toevoeging aan de Surface Pen is de mogelijkheid om hem schuin te gebruiken, daardoor kunt u met schaduw tekenen.

De vernieuwingen op een rijtje

  • 50% meer batterijduur
  • Nieuwe scharnier die tot 165º neergezet kan worden
  • Muisstille m3- en i5-modellen of een i7-model met een hybride koelsysteem
  • Een compleet vernieuwde Surface Pen

Ontworpen voor creativiteit; de Microsoft Surface Studio

Naast de lancering van de vernieuwde Surface Pro, komt ook de Surface Studio naar Nederland.
De Surface Studio is een volledig nieuw soort apparaat, ontworpen voor creativiteit. Het PixelSense™-touchscreen van 28-inch vormt een zwevend, digitaal canvas voor allerlei soorten werk.

De Surface Studio biedt de kracht en prestaties die u, als professional, nodig heeft. Zorgvuldig uitgerust met een Zero-gravity-scharnier om eenvoudig te kunnen switchen van desktopstand naar de Studio-stand.

 
Vorige actie
  Feedback