ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
NETGEAR Instant VPN voor de veilige thuiswerkers

NETGEAR Instant VPN voor de veilige thuiswerkers

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 25 maart t/m 30 april
  • Insight Pro licentie is alléén gratis bij aanschaf van het actieproduct

Een NETGEAR Site-to-Site VPN opzetten

Actie verlopen op 30-04-2020

Houd gevoelige informatie privé met de BR500 Instant VPN-router van NETGEAR en creëer in een handomdraai een versleutelde en beveiligde VPN-verbinding om toegang te krijgen tot jouw bedrijfsnetwerk. Om je daarbij te helpen ontvang je voor de duur van 1 jaar een GRATIS Insight Pro licentie bij aanschaf van de NETGEAR BR500 Instant VPN-router. Werk veilig, ook vanuit huis!

Bekijk actieproducten

Wat is VPN?

VPN staat voor Virtual Private Network. Het is als het ware een versleuteld en beveiligd privénetwerk wat je in staat stelt om veilig vanuit huis verbinding te maken met het netwerk van je bedrijf. Door een VPN-verbinding is het voor kwaadwillenden veel lastiger om toegang te krijgen tot dat netwerk. Het is dus niet onbelangrijk om hiervan gebruik te maken.

In onderstaande afbeelding is te zien hoe wij dit hebben geregeld.

Instant Site-to-Site VPN-oplossing van NETGEAR

Met de BR500 Instant VPN-oplossing van NETGEAR haal je een prijsvriendelijke en eenvoudig te installeren VPN-oplossing in huis. Deze oplossing biedt voor zowel kleinere MKB-ondernemingen als de medewerkers, die noodgedwongen thuis moeten werken, een veilige toegang tot de bedrijfskritische applicaties en systemen. De beveiliging en het beheer is op afstand direct in te regelen via het NETGEAR Insight Pro dashboard. De lincentie voor NETGEAR Insight Pro is bij aanschaf van de BR500 Instant VPN-router nu 1 jaar GRATIS.

Bestel vandaag nog jouw NETGEAR BR500 Instant VPN-router en ga veilig aan de slag.

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback