Gratis naar de Efteling met NETGEAR - ACES Direct

Vanwege de extra vraag kan het helaas voorkomen dat getoonde levertijden en voorraden afwijken. Grote aantallen bestellen? Check de voorraad bij je vaste contactpersoon.

Gratis naar de Efteling met NETGEAR
Actie verlopen op 31-10-2016 Bekijk actieproducten

​Waarom NETGEAR in uw bedrijf?

​NETGEAR is al jarenlang een gevestigde naam in de wereld van netwerk-oplossingen. Voor zowel grote als kleine bedrijven zijn er geavanceerde oplossingen beschikbaar. U wilt dat het netwerk binnen uw organisatie enorm betrouwbaar is. Van data-opslag tot switches en van routers tot firewalls, de producten van NETGEAR zijn innovatief en zorgen er voor dat u altijd verbonden bent.

10-Gigabit switchesNETGEAR 10G Switch

10-Gigabit switches zijn een absolute noodzaak binnen moderne ondernemingen. Huidige switches kunnen de enorme toename van dataverkeer simpelweg niet meer aan. Dit kan er voor zorgen dat uw complete netwerk traag wordt of zelfs stil komt te liggen. U wilt niet dat een dergelijke situatie zich voordoet in uw organisatie. Kies daarom voor de voordelige 10-Gigabit switches van NETGEAR. Zo bent u er van verzekerd dat uw dataverkeer in goede banen wordt geleid.

Hoe het gratis Eftelingkaartje te claimen?

Wanneer u deze maand een of meerdere 10-Gigabit switches van NETGEAR aanschaft bij ACES Direct kunt u het Eftelingkaartje eenvoudig claimen. Stuur hiervoor een mail naar marketing@acesdirect.nl met daarin uw ordernummer. Uw toegangskaart(en) worden na afloop van de actie opgestuurd.​

​Actievoorwaarden
- De actie loopt alleen in oktober 2016.
- Om het kaartje voor de Efteling te claimen moet u uw ordernummer mailen naar marketing@acesdirect.nl.
​- Per gekochte switch ontvangt u een toegangsticket voor de Efteling t.w.v. €36,50.
- ​De actie alleen is geldig op onderstaande artikelen.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback