NETGEAR Weken - ACES Direct
NETGEAR Weken
Actie verlopen op 17-07-2016 Bekijk actieproducten Tijdens de NETGEAR Weken bieden wij diverse netwerk switches aan met een korting van 12%. Gebruik de kortingscode ACESNETGEAR12 tijdens het bestelproces, zodat de korting automatisch wordt verrekend.

De netwerk switches van NETGEAR staan bekend om hun kwaliteit en prestaties. Het maakt niet uit of u voor een managed of unmanaged switch kiest, met de switches van NETGEAR zorgt u voor een perfect op elkaar afgestemd netwerk binnen uw bedrijf!

Waar moet u op letten bij aanschaf van een switch?

Aantal netwerkpoorten
Bedenk hoeveel apparaten u wilt aansluiten. Per apparaat heeft u 1 poort nodig en het is verstandig om poorten vrij te houden voor eventuele uitbreiding.
Unmanaged of managed
Voor bedrijven met meerdere werknemers is een managed switch vaak gewenst, omdat alle netwerkpoorten apart van elkaar beheerd kunnen worden. Het is met een managed switch mogelijk om per poort verschillende opties te configureren, zoals VLAN's.
Het gebruik van een unmanaged switch vereist geen kennis van netwerken. Bij deze switch steekt u de ethernetkabel in de router en in de switch en beschikt u meteen over meerdere netwerkaansluitingen.
Snelheid: fast of gigabit
Er zijn twee type switches op het gebied van snelheid, namelijk fast en gigabit ethernet switches. Gigabit ethernet is 10x sneller dan fast ethernet, maar om de maximale snelheid te behalen moet u er ook rekening mee houden dat overige componenten, zoals bekabeling en routers, deze snelheid ondersteunen.
Power over Ethernet (PoE)
Power over Ethernet (PoE) switches maken het mogelijk om een PoE apparaat te voorzien van data en stroom over een kabel. Zo is het mogelijk om PoE VoIP telefoons, wireless access points of bijvoorbeeld IP-camera’s aan te sluiten op het netwerk zonder gebruik te maken van een losse netvoeding!

Actievoorwaarden
- De NETGEAR Weken zijn tot en met 17 juli 2016.
- De korting van 12% is nog niet in de prijs van de actieproducten verrekend. U dient hiervoor de kortingscode ACESNETGEAR12 te gebruiken tijdens het bestelproces in het veld 'couponcode'.
- Actie is geldig zolang de voorraad strekt.
- Korting van 12% gaat over het totaalbedrag aan bestelde producten die deelnemen aan de actie.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback