NETGEAR voordeelbundels - ACES Direct
NETGEAR voordeelbundels
Actie verlopen op 30-04-2017 Bekijk actieproducten

De WAC-serie van NETGEAR

Kleine en middelgrote bedrijven worstelen met het toenemend aantal gebruikers en het verkeer op het netwerk. Door de continue groei van apparaten vereist de gebruiker een WiFi netwerk dat stabiel en snel is en voor de beheerder eenvoudig te beheren.

De AP's uit de WAC-serie van NETGEAR kunnen ervoor zorgen dat u en uw medewerkers de verbinding krijgen die zij nodig hebben. Ze zijn erg eenvoudig te installeren en op elkaar aan te sluiten zodat zij feilloos de snelheid en betrouwbaarheid van het netwerk kunnen garanderen. Daar komt bij dat alle aangesloten AP's middels één hub (ensemble) ingesteld kunnen worden en dat u veranderingen niet per AP verschillend hoeft door te voeren. De AP's zijn uitgerust met de nieuwste draadloze 802.11ac-technologie en dat resulteert in een betere dekking en beveiliging van uw netwerk.

Bundelvoordeel

ACES Direct voorziet u graag van een netwerk waar u op kunt bouwen. Onderstaand ziet u een drietal bundels met AP's uit de WAC-serie van NETGEAR, met een zeer scherpe bundelkorting! Kortom, het opzetten van een wireless netwerk om op te bouwen was nog nooit zo makkelijk en voordelig tegelijkertijd!
Actievoorwaarden:
  • Deze actie is geldig gedurende de maanden maart en april
  • De korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Wij adviseren altijd om voor aanschaf een WiFi Analyse te laten doen. Benieuwd wat ACES Direct hierin kan betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten
 

Actieproducten

  Feedback