Nieuw! Canon MAXIFY assortiment uitgebreid - ACES Direct

Vanwege de extra vraag kan het helaas voorkomen dat getoonde voorraden afwijken. Grote aantallen bestellen? Check de voorraad bij je vaste contactpersoon.

Nieuw! Canon MAXIFY assortiment uitgebreid
Actie verlopen op 05-12-2016 Bekijk actieproducten Canon heeft deze week haar nieuwe printers binnen het Canon MAXIFY-assortiment bekendgemaakt. Dit zijn 4 nieuwe all-in-one printers en een SFP printer. De nieuwe Canon MAXIFY MB2150-serie, MB2750-serie, MB5150-serie, MB5450-serie en iB4150 zullen de huidige Canon MAXIFY MB2050, MB2350, MB5050, MB5350 en iB4050 vervangen. Deze nieuwe serie printers zal de productiviteit, efficiency en de inzetbaarheid aanzienlijk verbeteren.

All round professionals
De nieuwe MAXIFY-modellen beschikken over geoptimaliseerde A4-printsnelheden die tot wel 24 pagina’s per minuut in zwart-wit en 15,5 paginas per minuut in kleur printen. In combinatie met de eerste afdruk die binnen 6 seconden klaar is, worden de productivitieit en flexibele inzetbaarheid van deze multifunctionele printers nog verder verbeterd. De speciaal ontworpen Dual Resistant High Density (DRHD) inkten maken het eindresultaat extra duurzaam en zorgen ervoor dat het niet vlekt. De Canon MAXIFY MB5150 en Canon MB5450 zijn daarnaast uitgerust met Canon’s dubbelzijdige ‘Single Pass’ scanfunctie, zodat beide zijden van het document gelijktijdig te scannen zijn.

Hoge efficiency en krachtige prestaties
De nieuwe Canon maxify printers beschikken over een papiercapaciteit van 500 vel. De XL-inktcartridges voor de Canon MB2150 all-in-one printers en Canon MB2750 all-in-one printers gaan maximaal 1.200 zwart-wit pagina’s mee. Bij de Canon Maxify MB5150, MB5450 en IB4150 kunt u zelfs tot maximaal 2.500 zwart-wit pagina’s afdrukken alvorens de cartridge vervangen dient te worden. De operationele efficiency van deze printer neemt toe doordat de vervangingsintervallen groter zijn. De nieuw geïntroduceerde modellen zorgen in elk opzicht voor verbetering, niet alleen wat betreft het energieverbruik of het printvolume.

Canon Maxify MB2150-serie, MB2750-serie, MB5150-serie, MB5450-serie en iB4150


Intuïtieve technologie garandeert productiviteit
Printen, scannen, kopiëren of faxen is erg eenvoudig met de nieuwe Canon MAXIFY printers. De Canon MAXIFY MB5150 en MB5450 zijn allebei voorzien van een groot 8.8cm touchscreen met een verbeterde gebruikersinterface voor meer gemak. Met de functie voor dubbelzijdig printen, de ondersteuning voor een breed scala aan papierformaten en soorten (A4, etiketten, fotopapier, dubbelzijdig kopiëren etc.). Met een van de Canon MAXIFY printers bent u in staat om de meeste printopdrachten gemakkelijk uit te voeren.

Verbeterde connectiviteit
De Canon MAXIFY all-in-one printers zijn eenvoudig aan te sluiten op uw netwerk waarbij deze printer naadloos gebruikt kan worden door alle gebruikers binnen uw onderneming. Dankzij de Wi-Fi- en Ethernetconnectiviteit is de printer gemakkelijk te delen met meerdere pc’s en wireless apparaten. Met gebruik van de handige Canon PRINT-app kan er met gemak vanaf cloud based diensten worden geprint. Dit is vanaf iedere smartphone of tablet mogelijk waarop deze app is geïnstalleerd. Met MAXIFY Cloud Link dat op elk model beschikbaar is, is het zelfs mogelijk om te printen zonder tussenkomst van een PC of wireless apparaat.
 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback