ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
NIEUW | HP Elite Dragonfly

NIEUW | HP Elite Dragonfly

Meet the HP Elite Dragonfly

Actie verlopen op 25-01-2020

Met de komst van de HP Elite Dragonfly zet HP de volgende stap in de wereld van de notebooks. Design, mobiliteit en beveiliging zijn de speerpunten van de Dragonfly. Heb jij je HP Elite Dragonfly al besteld?

Bekijk actieproducten

Design

Ultralicht en indrukwekkend
HP Elite Dragonfly is de lichtste, compacte, zakelijke convertible ter wereld. De HP Elite Dragonfly biedt ongekende mobiliteit in een prachtig gemaakte x360 notebook met touchfuntionaliteit. Deze exclusieve notebook is afgewerkt in Dragonfly Blue, heeft een heerlijk stil toetsenbord en een indrukwekkende screen-to-body-verhouding.

Mobility

Werk overal waar u wilt
Profiteer van een snelle, betrouwbare verbinding in omgevingen met veel draadloos verkeer met Wi-Fi 6 van Gbit-klasse[6,7] op de ongelooflijk lichte, compacte en flexibele HP Elite Dragonfly. Werk samen in elke omgeving met scherpe, heldere audio van Bang & Olufsen en een uitzonderlijk helder beeldscherm.

Security

Werk zorgeloos
Veiligheidsfuncties van HP zorgen samen voor een permanente, altijd werkende en optimale beveiliging. Dankzij deze voortdurend verder ontwikkelde oplossingen is jouw pc van de BIOS tot de browser en van onder tot boven in het besturingssysteem beschermd tegen aanvallen.

Overtuig jezelf en schaf vandaag nog de HP Elite Drangonfly aan!

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback