HP Elite x3 – smartphone, desktop en notebook in één - ACES Direct

Vanwege de extra vraag naar bepaalde producten, kan het helaas voorkomen dat getoonde voorraden of prijzen afwijken.
Zeker weten dat het nog op voorraad is? Check het bij je vaste contactpersoon.

HP Elite x3 – smartphone, desktop en notebook in één

Meer informatie?

Paul van Erp

Paul van Erp

Solution Advisor Mobility


t. 013 762 19 25

Actie verlopen op 31-12-2016 Bekijk actieproducten​​De HP Elite x3 combineert de kracht en productiviteit van een pc, de draagbaarheid van een tablet en de connectiviteit van een smartphone in één strak en veilig apparaat met een prachtig design. Het is meer dan een smartphone, het is een complete mobiele werkplek. De HP Elite x3 vormt het middelpunt van het nieuwe mobiele ecosysteem van HP. De HP Elite x3 maakt gebruik van Microsoft Continuum in Windows 10 waardoor u naadloos kunt veranderen van telefoon naar notebook/desktop en weer terug. Bovendien heeft u met HP Workspace onderweg altijd toegang tot uw zakelijke apps en desktopapplicaties.

Oplossing

Op dit moment zijn er grofweg drie pijnpunten in de markt:
Data staat op teveel devices verspreid.
Beveiligingsrisico's nemen toe dankzij gebruik van vele verschillende devices.
Huidige desktop applicaties zijn niet geschikt om te gebruiken op een mobiel toestel.

HP lost deze pijnpunten op met hun nieuwste device, de HP Elite x3. Welke, zoals de naam doet vermoeden, de taak van 3 devices overneemt. De mobiele telefoon, tablet en notebook/desktop. Middels de HP Workspace kunnen bestaande x32/x64/x86 applicaties virtueel worden gebruikt op het mobiele apparaat. Het toestel kan via Windows Continuum het beeld uitbreiden naar een groter scherm van bijvoorbeeld een 24” monitor of van de Lap dock/Laptop. Hiermee krijgt u een volwaardige werkplek ervaring. U kunt dus zonder onderbreking doorwerken en schakelen van uw mobiel naar een vaste werkplek en weer terug.

​​HP Desk Dock & Lap Dock

De HP Desk Dock biedt een complete desktop-ervaring: de x3 wordt door de dock verbonden met een monitor, muis en toetsenbord. Met De HP Lap Dock zorgt u ervoor dat uw HP Elite x3 een notebook-ervaring levert. De Lap Dock heeft een grote accu (48Whr), 2x USB-C poorten, micro-HDMI en een headphone aansluiting. Dit is in feite een 12.5-inch notebook van 1 kg waar geen gegevens op opgeslagen worden, met een full-HD scherm. Alle apps en documenten zijn opgeslagen op de x3 en het mobiele device “stuurt” de notebook draadloos of bedraad aan.​

Veilig en robuust

De HP Elite x3 is voorzien van een Iris- en vingerafdrukscanner om de veiligheid van uw bestanden en systeem te waarborgen. Met de vingerafdrukscanner wordt het ook gemakkelijker om in te loggen bij bepaalde applicaties en heeft u niet altijd meer een wachtwoord nodig. De robuustheid van het toestel wordt gegarandeerd doordat deze voldoet aan militaire standaarden (MIL-STD 810G). De HP Elite x3 is tevens stof- en waterdicht. Vallen, regen en normaal dagelijks gebruik zijn voor dit toestel dan ook geen enkele uitdaging.

HP Elite x3Specificaties HP Elite x3

5,96-inch WQHD (2560 x 1440) AMOLED scherm​
Qualcomm Snapdragon 820 processor
64GB interne opslag (uitbreidbaar tot 2 TB
4 GB werkgeheugen
16MP camera achter, 8MP camera voor
Dual-sim​
Iris-scanner en vingerafdruk-sensor
Windows 10 Mobile met Windows Continuum​
Premium B&O audio​
Gewicht: 195 gram​


Onze ervaring met de HP Elite x3

Paul van Erp: "Ik gebruik de HP Elite x3 nu een paar weken en moet zeggen dat het de beloftes meer dan waar maakt. De snelheid van het device is super en ik merk weinig tot geen verschil met mijn notebook. Daarnaast ben ik productiever omdat ik alle data op één device heb staan, iets wat voor onze IT afdeling ook voordelen heeft aangezien zij nu maar één device hoeven te beveiligen. Verder valt me op dat de unit een erg goede batterij duur heeft en kan ik met de telefoon + Lap Dock combinatie praktisch een werkweek voorruit zonder het toestel op te laden via het stroomnet (de laptop bevat een accu om het toestel te laden). Ik kan op het device een gesprek aannemen terwijl ik wel gewoon door kan werken op mijn monitor. Op dit moment is de HP Elite x3 een uniek product, dat voornamelijk voor de mobiele gebruikers en managementlaag een oplossing biedt."

 
Vorige actie
  Feedback