ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
NIEUW | iiyama ProLite XUB2492HSN-B1 met USB-C dock

NIEUW | iiyama ProLite XUB2492HSN-B1 met USB-C dock

USB C DOCK - Hoe werkt het?

Actie verlopen op 30-11-2020

De iiyama ProLite XUB2492HSN-B1 met USB-C dock is vanaf nu verkrijgbaar. Kenmerkend zijn de haarscherpe beeldkwaliteit en een stijvol ontwerp, maar dat niet alleen! De geïntregreerde USB-C dock steelt de show. De ProLite XUB2492HSN-B1 met USB-C dock maakt jouw werkdag nog productiever. Bovendien beschikt de monitor over IPS-technologie en Slim Line voor extra kijkcomfort.

Bekijk actieproducten

De USB-C dock

Met de USB-C dock hoef je nooit meer gebruik te maken van meerdere kabels. Je houdt je bureau overzichtelijk en georganiseerd met slechts één kabel die de USB-data voedt, tegelijkertijd je laptop oplaadt en automatisch verbinding maakt met het (bedrijfs-)netwerk via de RJ45 LAN aansluiting.

IPS-Technologie

Schermen met IPS-Technologie bieden een brede kijkhoek en natuurlijke, zeer nauwkeurige kleuren. Juist voor kleurkritische toepassingen zijn ze zeer geschikt.

Slim Line

Door de smalle rand zijn de Slim Line monitoren bijzonder geschikt voor een multi-monitor opstelling of een videomuur.

Dual werkplek

Dankzij de op ProLite XUB2492HSN-B1 aanwezige DisplayPort is een Dual monitor opstelling te creëren met de iiyama ProLite XUB2492HSU-B1 (23.8” monitor). Beide monitoren zijn qua beeld & design vergelijkbaar waardoor je jouw werkplek eenvoudig en kostenefficiënt optimaal inricht.

Optimaliseer vandaag nog jouw werkplek met de iiyama ProLite XUB2492HSN-B1 & ProLite XUB2492HSU-B1. Bestel nu!

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback