ACES Direct levert alleen aan zakelijke klanten
Samsung Galaxy S8

Actievoorwaarden

 • De Samsung Galaxy S8 is vanaf nú beschikbaar bij ACES Direct
 • Wij registreren de aangeschafte producten bij Samsung, zodat u gebruik kunt maken van de exclusieve SWAP Service

Belangrijkste specificaties Samsung Galaxy S8

Schermformaat (S8/S8+)5,8/6,2 inch
Resolutie2.960 x 1.440 (AMOLED)
ProcessorExynos 8895 octacore
Werkgeheugen4 GB
Opslagruimte64 GB + Micro SD
Camera achter12 megapixel, f/1.7, OIS
Camera voor8 megapixel, f/1.7
Accu (S8/S8+)3.000/3.500 mAh
Afmetingen S8148,9 x 68,1 x 8 mm
Afmetingen S8+159,5 x 73,4 x 8,1 mm
Gewicht (S8/S8+)152/173 gram
WaterdichtJa, IP68

 

Lees hier meer over:

Samsung KNOX Samsung KNOX Samsung SWAP Service Gratis exclusieve SWAP Service

Samsung Galaxy S8

Actie geplaatst op 30-03-2017

De Samsung Galaxy S8 is het nieuwste vlaggenschip uit de Samsung Galaxy S-serie. De nieuwe Samsung smartphone komt in twee identieke versies, op het nieuwe scherm na:

 • Samsung Galaxy S8 met een 5,8 inch scherm
 • Samsung Galaxy S8+ met een 6,2 inch scherm

Deze futuristische smartphone heeft veel vernieuwingen ten opzichte van de Galaxy S7. Hierdoor is de Galaxy S8 uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Alles wat u wenst is aanwezig in deze smartphone. Alle vernieuwingen heeft ACES Direct voor u op een rijtje gezet.

 • Een prachtig groot scherm met het Infinity Display

De nieuwe Galaxy S8 toestellen hebben beide een groot, aflopend scherm met afgeronde zijkanten. Het scherm loopt ver door naar de randen, waardoor het Super AMOLED-scherm goed tot zijn recht komt. De home button is verdwenen en is nu geïntegreerd in het scherm. Op deze manier heeft Samsung een nieuwe beeldverhouding gecreëerd, waardoor zwarte balken bij het bekijken van video's verleden tijd zijn.

Het scherm komt prachtig tot zijn recht en is zeker de grootste innovatie aan deze smartphone. De Galaxy S8 en Galaxy S8+ met respectievelijk een 5,8 en 6,2 inch scherm lijken een erg groot scherm te hebben waardoor het ook een grote smartphone zou moeten zijn denkt u misschien. Echter is dit niet zo. Doordat het scherm verder is doorgetrokken naar de randen is er qua afmetingen weinig veranderd ten opzichte van de Galaxy S7.

 • Beveilig uw smartphone met de ingebouwde Irisscanner

Voor zakelijk gebruik is het belangrijk dat al uw data veilig blijft op uw smartphone. Door gebruik te maken van de geavanceerde irisscanner in de Galaxy S8 bescherm je al je gegevens op je smartphone. De Galaxy S8 is op deze manier ook makkelijk te ontgrendelen, zonder dat u het scherm aan hoeft te raken. Uw bedrijfsdata beveiligen is natuurlijk van groot belang. Samsung heeft daar ook nog een andere oplossing voor. Namelijk Samsung Knox. Wat Samsung Knox is en wat het voor uw bedrijf kan betekenen, leest u op de Samsung Knox pagina.

 • Vingerafdrukscanner aan de achterkant

Naast de irisscanner is er ook net als op voorgaande modellen een vingerafdrukscanner aanwezig. Echter door het doorgetrokken scherm naar de zijkanten, is de vingerafdrukscanner niet meer aan de voorkant van het toestel aanwezig. Op de Galaxy S8 zal de vingerafdrukscanner op de achterkant te vinden zijn, naast de camera.

 • Uw eigen persoonlijke assistent; maak kennis met Bixby

Bixby geeft je overzicht en beantwoord al je vragen. Deze persoonlijke assistent heeft Samsung ontworpen en zal ook aanwezig zijn op de Galaxy S8. Bixby begrijpt wat u wilt en wat u bedoelt. Of u nu praat of typt. Bixby begrijpt het allemaal. Bixby is gemakkelijk te bereiken via de speciale Bixby-knop die aanwezig is op de Galaxy S8.

 • Maak met Samsung DeX een desktop van uw Samsung Galaxy S8

De Samsung DeX is een klein dockingstation waarmee het mogelijk is uw Samsung Galaxy S8 | S8+ om te toveren tot een desktop. De Samsung Galaxy S8 is krachtig genoeg om al uw gewenste programma's en taken te draaien. Door middel van de Samsung DeX kan deze krachtige smartphone dus ook gebruikt worden als desktop, waardoor de Galaxy S8 | S8+ uitermate geschikt wordt voor zakelijk gebruik. Hoe dit werkt en wat er allemaal mogelijk is met de Samsung DeX leest u op onze speciale Samsung DeX pagina.

 • Overige vernieuwingen in de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 komt met nog meer prachtige vernieuwingen:

 • Er is een superieure 12 megapixel camera aanwezig. Deze camera zorgt voor prachtige foto's bij weinig licht.
 • De Galaxy S8 is stof- en spatwaterdicht. 30 minuten maximaal 1,5 meter onder water.
 • Snel en handig draadloos opladen zonder kabels.
 • Voorzien van een grote accucapaciteit.
 • De nieuwste Samsung processor.

De Samsung Galaxy S8 is nú beschikbaar bij ACES Direct!

 

Actieproducten

Vorige actie Volgende actie
Feedback