ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
NIEUW | Samsung Galaxy Tab S6 Lite

NIEUW | Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Official TV Commercial Samsung Tab S6

Actie verlopen op 31-05-2020

Zoek je de ideale tablet voor thuis, in de collegezaal of op je werk? Gevonden! Met de nieuwe Samsung Galaxy Tab S6 Lite ga je met gemak nog veel plezier beleven. Maak jouw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger en bestel snel!

Bekijk actieproducten

Een van de grote voordelen is de multifunctionele S Pen waarmee je snel aantekeningen maakt, ideeën schetst, woorden highlight en foto’s en stories bewerkt. Deze verbeterde S Pen is nauwkeuriger dan ooit tevoren en schrijft net zo vloeiend als een echte pen. Je handschrift wordt direct herkend en je kunt je tekst vervolgens exporteren als pdf- of Word-document.

Geen gesjouw meer met je laptop, want deze alleskunner is een compact lichtgewicht met een opvallend groot 10.4” scherm in een compact metalen frame met smalle, symmetrische randen (9 mm). Naast hard werken moet je ook tijd nemen om te relaxen. Je bekijkt je favoriete series en films op een indrukwekkend 10.4” scherm met de geluidssensatie van Dolby Atmos, tuned by AKG. Beluister podcasts, muzieken Youtube video’s in 3D-surroundsound en het is alsof je er middenin zit! Netflix en Spotify zijn geïntegreerd, dus dat werkt heel handig. Om de entertainment experience helemaal af te maken, krijg je bij aankoop van de Galaxy Tab S6 Lite de eerste 4 maanden Youtube Premium van Samsung*.

Work hard, play harder.

Verbeterde S Pen
Schrijft uiterst nauwkeurig en supervloeiend, met handige handschriftherkenning. Maak aantekeningen, highlight woorden en exporteer naar pdf/Word.

Ultralicht en slank
Groot 10.4” scherm in compact, metalen frame met elegant design voor ultiem gebruikscomfort. Past perfect bij de Moleskin-style Book Cover.

Levensecht beeld & geluid
Bingewatch op prachtig 10.4” scherm met de geluidssensatie van Dolby Atmos, tuned by AKG. Met handige integratie van Netflix, Spotify en Youtube*.

* Je ontvangt nu tijdelijk bij de Galaxy Tab S6 Lite 4 maanden lang een YouTube Premium abonnement. Dit geldt alléén voor nieuwe abonnees. Na 4 maanden loopt dit abonnement over in een betaald abonnement, die je indien gewenst voortijdig kosteloos op kunt zeggen.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback