Nieuw: Sony Xperia XZ2 - ACES Direct
Nieuw: Sony Xperia XZ2

Nieuw: Sony Xperia XZ2

Actievoorwaarden

  • Uit voorraad leverbaar

Video

Actie verlopen op 30-04-2018 Bekijk actieproducten

De Sony Xperia XZ2 is vanaf nu verkrijgbaar. Ervaar de geweldige prestaties van deze nieuwe smartphone zelf.

Een unieke ervaring

De nieuwe Sony Xperia XZ2 bevat de allernieuwste technologie, waardoor films, muziek en video's nu pas echt tot leven komen. Dankzij de gloednieuwe Dynamic Vibration System-functie voelt u de actie die u ziet en hoort in de palm van uw hand.

Oogverblindende afwerking

De Sony Xperia XZ2 heeft voor het eerst in jaren een volledig nieuw design. De smartphone brengt technologie, esthetiek en gebruiksvriendelijkheid samen, wat resulteert in een prachtig ontwerp dat prettig in de hand ligt. De vingerafdruksensor bevindt zich aan de achterkant van de smartphone, zo kunt u uw smartphone ontgrendelen zonder daarvoor uw hand te verplaatsen. De Sony Xperia XZ2 is ook verkrijgbaar in een kleinere variant, de Xperia XZ2 Compact.

Energie voor de hele dag

Gebruik de Sony Xperia XZ2 de hele dag door dankzij de 3180 mAh batterij. Voor dagen dat u uw Xperia extra nodig heeft, kunt u gebruik maken van de Smart Stamina modus. Smart Stamina loopt vooruit op uw energiebehoeften om u zo langer van stroom te voorzien. Bovendien kan de nieuwe smartphone draadloos worden opgeladen met het draadloze oplaaddock en andere Qi-opladers.

 
Vorige actie
  Feedback