Nieuw: Surface Pro 6, Surface Laptop 2 en Surface Studio 2 voor zakelijk gebruik - ACES Direct
Nieuw: Surface Pro 6, Surface Laptop 2 en Surface Studio 2 voor zakelijk gebruik

Nieuw: Surface Pro 6, Surface Laptop 2 en Surface Studio 2 voor zakelijk gebruik

Paul van Erp

Paul van Erp

Solution Advisor Mobility t. 013 762 19 25
Neem contact met mij op ...of ik bel of mail u

Microsoft Surface Pro 6 en Surface Studio 2

Actie verlopen op 31-03-2019

Met de nieuwe Microsoft Surface devices voor zakelijk gebruik zet u de volgende stap in de moderne werkplek transformatie. Of het hierbij nu gaat om een 2-in-1, een laptop of een desktop - Surface inspireert uw medewerkers en brengt het beste van Microsoft om uw organisatie klaar te stomen voor de toekomst. Koop deze nieuwe devices nu bij ACES Direct.

Bekijk actieproducten

Surface Pro 6 voor zakelijk gebruik

De nieuwe, krachtigere Surface Pro 6 is een laptop en tablet in één. De Surface Pro 6 is een lichtgewicht en daardoor eenvoudig mee te nemen. Daarnaast is de Pro 6 voorzien van een krachtige 8e generatie Intel Core processor wat uw device razendsnel maakt. Wilt u de Surface Pro 6 zakelijk gebruiken? Dat kan! Zakelijke klanten krijgen specifiek voor ondernemingen beveiliging met Windows 10 Pro, snellere processorsnelheid en hoogwaardige ondersteuning die standaard is inbegrepen.

Surface Laptop 2 voor zakelijk gebruik

De nieuwe Microsoft Surface Laptop 2 is de ideale notebook voor iedereen die veel onderweg is. Ten opzicht van zijn voorganger is de Surface Laptop 2 aanzienlijk verbeterd in snelheid en prestaties. Met interessante updates - waaronder ton sur ton-kleurenopties waarmee u beschikt over elke bestaande kleur en tint - wordt productiviteit en stijl gestimuleerd.

Surface Studio 2 voor zakelijk gebruik

Uit uw creativiteit op geheel vernieuwde wijze. Op het 28-inch beeldscherm voorzien van verbluffende graphics en bovennatuurlijke kleuren, komen al uw creaties tot leven. Met de nieuwste technieken van de Surface Studio 2, kunt u zich op natuurlijke wijze uitdrukken en wordt creativiteit gestimuleerd.

Voordelen Surface voor zakelijk gebruik

De nieuwste zakelijke Microsoft Surface devices brengen grote voordelen met zich mee waaronder:

  • Windows 10 Pro - Standaard in alle Surface voor zakelijk gebruik producten.
  • Advanced Exchange - Dit is additioneel op de standaard hardware warranty. Beschikbaar voor alle zakelijke klanten zonder extra kosten.
  • 8e generatie Intel Core processors - Een unieke chipset specifiek voor zakelijk gebruik in de i5 devices. Dit draagt bij aan betere prestaties.
  • Klaar voor Microsoft 365 - Aanvullend kunnen zakelijke klanten kiezen voor Microsoft 365 voor een complete geavanceerde zakelijke oplossing.
 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback