ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
Nieuw: Thule Crossover 2 serie

Nieuw: Thule Crossover 2 serie

Actievoorwaarden

Actieperiode: 3 juni t/m 30 juni 2019

Actie verlopen op 30-06-2019

Thule introduceert de Crossover 2 serie die uitermate geschikt is voor de zakelijke markt. Bekijk de nieuwe modellen en gun jezelf een upgrade.

Bekijk actieproducten

Een greep uit de nieuwe Thule Crossover 2 serie

Thule Crossover 2 Backpack 30L

Met de Thule Crossover 2 Backpack is jouw 14" laptop altijd veilig dankzij de gepatenteerde SafeEdge-constructie. De Crossover 2 Backpack beschermt en ordent ook eenvoudig al jouw kleine spullen dankzij het pletbestendige opbergvak. Deze backpack heeft dan ook alles wat je van een zakelijke backpack mag verwachten en meer, zelfs een vak dat RFID* blokkeert.

Thule Crossover 2 Convertible Laptop Bag 15.6"

De Thule Crossover 2 Convertible Laptop Bag is een duurzaam ontworpen 2-in-1 bag. Deze Convertible Laptop Bag is een aktetas en een rugzak in één.

De Crossover 2 Convertible Laptop Bag beschikt over een makkelijk toegankelijk en pletbestendig opbergvak; twee aparte gevoerde opbergvakken (één voor jouw 15,6" laptop en één voor jouw 10.1" tablet) en beschikt over een apart vak dat RFID* bestendig is.

Thule Crossover 2 Laptop Bag 13.3" & 15.6"

De Thule Crossover 2 Laptop Bag is verkrijgbaar voor een 13.3" en 15.6" device. Het duurzame ontwerp is licht van gewicht en slijtvast. Vervoer jouw laptop veilig in deze gepatenteerde SafeEdge-constructie. Ook jouw tablet kan zorgeloos mee dankzij het daarvoor bestemde gevoerde opbergvak. Deze Crossover 2 Laptop Bag is makkelijk mee te nemen dankzij de veelzijdige draagopties.

*RIFD (Radio Frequency Identification): Oftewel een RFID vak dat bestand is tegen het op afstand uitlezen van jouw data.

Bekijk de gehele Thule Crossover 2 serie hieronder en bestel nu bij ACES Direct.

 
Vorige actie
  Feedback