Nu 75 euro cashback op alle Samsung Galaxy S6 smartphones
Actie verlopen op 01-11-2015 Bekijk actieproducten De nieuwe serie van de Samsung Galaxy S zit weer vol met innovatie en vernieuwing. Vanaf nu ontvangt u bij ACES Direct tot en met 1 november €75 cashback op alle modellen van de Samsung Galaxy S6 familie!

Samsung Galaxy S6
De mooie materialen en vloeiende lijnen maken de Samsung Galaxy S6 een elegant model. Ook heeft de Galaxy S6 een tal van handige functies zoals OneDrive, Skype en een batterij die 1,5 keer sneller oplaadt dan de gemiddelde smartphone. Daarnaast is de Samsung S6 voorzien van een geavanceerde camera om altijd mooie foto’s te maken. De Samsung Galaxy S6 is verkrijgbaar in de kleuren gold, black en white pearl met een interne opslagcapaciteit van 32, 64 of 128 GB.

Samsung Galaxy S6 Edge
Het design van de Samsung Galaxy S6 Edge is met grote zorg ontwikkeld, naast de elegante samenstelling van metaal en glas is hij dan ook erg functioneel. De Galaxy S6 Edge heeft een uniek gebogen display. Het scherm loopt aan de zijkanten schuin af wat er niet alleen stijlvol uitziet maar ook extra functionaliteit met zich mee brengt. Ook laadt de Samsung S6 Edge erg snel op net als de Galaxy S6, maar heeft de S6 Edge wel een langere batterijduur. De Samsung Galaxy S6 Edge is verkrijgbaar in de kleuren gold platinum, green, blue, black sapphire en white met een interne opslagcapaciteit van 32, 64 of 128 GB.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Naast de Samsung Galaxy S6 Edge ontvangt u ook €75 cashback op de Samsung Galaxy S6 Edge+. Deze is qua uiterlijk identiek aan de S6 Edge, maar dan in plaats van het 5.1 inch scherm een 5.7 inch AMOLED scherm. Door het gebogen scherm is de S6 Edge+ in de breedte ook aanzienlijk smaller dan andere 5.7 inch smartphones. De batterij van de Samsung Galaxy S6 Plus heeft met 3000 mAh een nog betere accuduur dan de andere S6 modellen ondanks het grotere scherm.

Actievoorwaarden:
- De actie loopt vanaf 22 september tot en met 1 november 2015
- Maximaal 3 smartphones per klant
- Zie samsung.com/promoties voor verdere info
- Claimen is mogelijk via bovenstaande link t/m uiterlijk 16 november 2015

 
Vorige actie
  Feedback