Nu bij ACES Direct: de iPhone SE - ACES Direct
Nu bij ACES Direct: de iPhone SE
Actie verlopen op 30-04-2016 Bekijk actieproducten Apple introduceert de nieuwste iPhone SE en u kunt deze vanaf nu bestellen bij ACES Direct. Geniet meteen van alle nieuwe mogelijkheden die deze iPhone SE biedt.

iPhone SE: klein model, grootse prestaties
De iPhone SE is een kleinere iPhone die groots presteert. De meest krachtige 4 inch telefoon ooit bevat dezelfde geavanceerde A9-chip als de iPhone 6s. Deze chip is perfect voor topprestaties en ontzettend snel door de 64-bits architectuur van desktopklasse. Uitgerust met iOS 9 biedt de iPhone SE een gebruiksvriendelijke interface, veelzijdige functies en robuuste beveiliging. Daarnaast beschikt ook de iPhone SE over Touch ID voor het eenvoudig maar toch veilig ontgrendelen middels een vingerafdruk.

Maak prachtige beelden met de iPhone SE
Leg al je momenten vast met de 12-MP iSight-camera en geniet van prachtige foto’s en 4K-video’s. Beelden net zo scherp en gedetailleerd als bij de iPhone 6s. Door Live Photos maakt u van alle fotomomenten een levende herinnering met beeld en geluid. Maak ook in het donker of bij weinig licht een goede selfie met de FaceTime HD-camera met Retina Flash. De flits is door een speciale chip drie keer zo helder als normaal en door True Tone Flash afgestemd op het omgevingslicht. Dit alles zorgt voor schitterende beelden, eenvoudig gemaakt met uw iPhone SE.

Bestel nu de iPhone SE
Na een korte pre-order periode is de iPhone SE vanaf nu uit voorraad leverbaar bij ACES Direct. De smartphone is beschikbaar in twee modellen en vier kleuren. U heeft de keuze uit 16GB of 64GB en uit de de kleuren Space Gray, Silver, Gold en Rose Gold.
Neem voor meer informatie contact op met uw Account Manager.

Introductie iPhone SE


 
Vorige actie
  Feedback