Nu € 25,- korting bij aankoop van een Toshiba Satellite Pro R50 - ACES Direct
Nu € 25,- korting bij aankoop van een Toshiba Satellite Pro R50

Nu € 25,- korting bij aankoop van een Toshiba Satellite Pro R50

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 23 april t/m 17 mei 2019
  • Actiecode: Toshiba25
  • De actiecode is alléén te gebruiken tijdens de actieperiode
  • De actie is alléén geldig op de geselecteerde modellen
  • De actiecode dient u in het winkelwagenscherm in te vullen, op dat moment krijgt u op ieder actieproduct € 25,- korting
  • Zolang de voorraad strekt
Actie verlopen op 17-05-2019

Ontvang nu € 25,- korting bij aankoop van een Toshiba Satellite Pro R50 notebook. U kunt kiezen uit de modellen Toshiba Satellite Pro R50-C en R50-E. Grijp uw kans, want de actie is geldig tot en met 17 mei 2019 bij ACES Direct.

Bekijk actieproducten

Toshiba Satellite Pro R50 notebooks

De Toshiba Satellite Pro R50 voldoet aan alle eisen die u verwacht bij een apparaat voor professionals vanwege de sterke combinatie van prestaties en betrouwbaarheid. De Satellite Pro R50 is een betrouwbare partner in uw zakelijke omgeving, met een toetsenbord dat tegen een stootje kan, een 3D sensor voor gegevensbeveiliging en gegarandeerde robuustheid.

De complete oplossing

Met de Toshiba Satellite Pro R50 kunt u altijd meteen aan de slag, u bent niet afhankelijk van randapparatuur voor het optimaal benutten van uw Satellite Pro R50. Zo beschikt de Toshiba Satellite Pro R50 over HDMI, RGB, USB 3.0 en een LAN aansluiting. Ook is er de mogelijkheid om een SD-kaart in te pluggen om op elk gewenst moment gegevens te exporteren. Dankzij het matte beeldscherm kunt u overal werken zonder last te hebben van reflectie van de zon of kantoorverlichting.

Bestel uw Toshiba Satellite Pro R50-C en R50-E in de actieperiode bij ACES Direct en ontvang direct bij bestelling € 25,- korting. Hiervoor hoeft u bij het bestellen alleen de actiecode in te vullen.

 
Vorige actie
  Feedback