Nu € 50 retour bij aanschaf van een Samsung Galaxy A8, A6 of A6+

Nu € 50 retour bij aanschaf van een Samsung Galaxy A8, A6 of A6+

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 20 augustus t/m 23 september 2018
  • Alléén een aankoop die plaats heeft gevonden binnen de actieperiode geeft recht op het retourbedrag
  • Maximaal 1 deelname per aangekocht product
  • Maximaal 3 deelnames per adres
  • Actie kan niet worden gecombineerd met andere acties op de Samsung Galaxy A8, A6 of A6+
  • Aanmeldformulier en de documenten moeten uiterlijk 8 oktober binnen zijn
  • Actie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar
Actie verlopen op 23-09-2018 Bekijk actieproducten

Koop tussen 20 augustus en 23 september 2018 een Samsung Galaxy A8, A6 of A6+ bij ACES Direct en ontvang maar liefst € 50 retour.

Hoe claimt u uw retourbedrag?

Wanneer u binnen de actieperiode bij ACES Direct een Samsung Galaxy A8, A6 of A6+ heeft aanschaft kunt u uw € 50 retour eenvoudig claimen. Vul het online aanmeldformulier volledig in. Upload vervolgens een kopie van de aankoopbon en een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code en het IMEI nummer. Hierna ontvangt u binnen 6 weken € 50 retour op uw bankrekening.

Samsung Galaxy A6 en A6+

De Samsung Galaxy A6 beschikt over een nagenoeg randloos 5,6 inch- AMOLED-display met een 18.5:9 verhouding. Dankzij de camera met flits aan de voorzijde en de 16 megapixelcamera aan de achterzijde, maakt u dag en nacht de helderste foto’s. Daarnaast is de Galaxy A6 voorzien een krachtige batterij en biedt de smartphone snelle prestaties dankzij het werkgeheugen van 3GB. Liever de Galaxy A6 in een maatje groter? Kies dan voor de Galaxy A6+. De Samsung Galaxy A6+ heeft een groter en scherper scherm dan de Galaxy A6. Daarnaast biedt de A6+ een langere accuduur en betere camera’s. De Galaxy A6+ beschikt namelijk over een dubbele camera aan de achterzijde en een 24 megapixelcamera aan de voorzijde.

Samsung Galaxy A8

De Samsung Galaxy A8 verbreed uw blik met zijn voorkant vullende scherm dat doorloopt over de randen. Daarnaast beschikt de Galaxy A8 over een dubbele frontcamera en een 16 megapixelcamera aan de achterzijde. Het maken van haarscherpe selfies en scherpe omgevingsfoto's is dus geen probleem. Zelfs als het regent hoeft u zich niet in te houden met deze smartphone. De Galaxy A8 is namelijk met een IP68 certificering stof- en waterdicht. Ook biedt deze camera nog wat extra snufjes zoals VR support en snelladen.

Claim uw € 50 retour

 

Actieproducten

  Feedback