Nu gratis doos papier bij geselecteerde Ricoh printers - ACES Direct
Nu gratis doos papier bij geselecteerde Ricoh printers
Actie verlopen op 31-01-2016 Bekijk actieproducten Nu speciaal voor ACES Direct klanten: bij aankoop van een Ricoh actieprinter een gratis doos papier!

Zuinige kleurenprinters en multifunctionele printers zijn gebouwd voor betrouwbare productiviteit. Zo kunt u de Ricoh printers het beste omschrijven. U hoeft nooit meer lang te wachten dankzij een uitvoer van tot wel 40 prints per minuut in kleur en zwart-wit. De printers van Ricoh zijn snel en leveren kwalitatief goed drukwerk af in zwart-wit en kleur. Bij Ricoh printers merken we dan ook weinig defecten of retourzendingen. De actie omvat multifunctionele printers en laser printers.

U ontvangt nu tijdelijk een gratis doos papier bij onderstaande Ricoh printers:

Ricoh SP 3600DN
De SP 3600DN is een multifunctionele zwart-wit printer met een snelheid van 30 pagina's per minuut en een opwarmtijd van maar 13 en 15 dubbelzijdige afdrukken per minuut. Dit maakt de Ricoh SP 3600DN de perfecte oplossing om uw werkgroep te ondersteunen in efficiënte werkzaamheden.

Ricoh SP 3610SF
De SP 3610SF is zeer productief multifunctionele printer door de snelheid van 30 pagina's per minuut. Daarnaast is de eerste afdruk al gereed in slechts 6,5 seconde en scant de duplex scanner in één keer dubbelzijdig wat de productiviteit nog meer ten goede komt.

Ricoh SP 4510DN
De SP 4510DN is een A4 printer die maximaal 40 A4-pagina's per minuut kan printen in zwart-wit met een hoge resolutie van 1200 x 1200 dpi. Printen kan erg eenvoudig rechtstreeks via uw Android of iOS apparaat.

Ricoh SP 4510SF
De SP 4510SF is een compacte multifunctionele zwart-wit A4 printer die zeer geschikt is op kantoren waar geprint, gescand of gekopieerd moet worden. Ook is de MFP makkelijk aan te sluiten op een netwerk door middel van WiFi en is hij voorzien van een USB aansluiting.

Ricoh SP C440DN
De Ricoh SP C440DN is een kleurenprinter voor uiteenlopende doeleinden. Laag energieverbruik, voordelig afdrukken met ECOnomy Colour, netwerkbeveiliging en flexibele media-opties voor uw uitvoerwensen maken de C440DN de kleurenprinter voor u op het kantoor.

Actievoorwaarden:
- Actieperiode is t/m 31 januari 2016
- Claimen kan door een mail te sturen naar marketing@acesdirect.nl graag o.v.v. uw ordernummer; uw klantnummer en het adres waarnaar het papier verzonden mag worden
- Geldig op geselecteerde modellen
- U ontvangt de doos papier en de printer los van elkaar

 
Vorige actie
  Feedback