Galaxy Tab nu met gratis Samsung MicroSD geheugen kaart - ACES Direct

Vanwege de extra vraag kan het helaas voorkomen dat getoonde levertijden en voorraden afwijken. Grote aantallen bestellen? Check de voorraad bij je vaste contactpersoon.

Galaxy Tab nu met gratis Samsung MicroSD geheugen kaart
Actie verlopen op 01-10-2016 Bekijk actieproducten Ontvang nu een gratis MicroSD card bij aankoop van een Samsung Galaxy Tab S2, Galaxy Tab A 2016 of Galaxy Tab E. U krijgt tijdelijk de mogelijkheid om gratis de Samsung Evo+ 32GB, 64GB of 128GB MicroSD card te claimen. De capaciteit van de geheugenkaart hangt af van het model tablet dat u koopt.

Type Samsung tabletSamsung Evo+ MicroSD Card
Samsung Galaxy Tab S2128GB
Samsung Galaxy Tab A 201664GB
Samsung Galaxy Tab E32GB

Samsung Galaxy Tab S2
Superlicht, krachtig, stijlvol, elegant en gemaakt van aluminium, dat is de Samsung Galaxy Tab S2. De tablet is uitgerust met een 9.7 inch Super AMOLED display voor de meest natuurgetrouwe kleurweergave. De 4:3 beeldverhouding van 2048 x 1536 Pixels is ideaal voor het lezen van digitale boeken, tijdschriften, webpagina’s en het kijken van films. De Octacore processor zorgt ervoor dat u deze Galaxy Tab S2 goed kunt gebruiken om te multitasken en zware applicaties te draaien. Met de 8 MP camera maakt u scherpe foto’s en video’s. De tablet is voorzien van een vingerafdrukscanner voor een betere beveiliging.

Samsung Galaxy Tab A 2016
De 4:3 beeldverhouding van 1024 x 768 pixels is ideaal voor de beste kijkervaring op deze Galaxy Tab A. Dankzij de 1,2 GHz Quad Core processor, 1,5 GB werkgeheugen en een eenvoudige gebruikersinterface levert deze tablet goede prestaties. Voorzien van een 5 MP camera met de mogelijkheid om, zonder apps van derden, ook QR-codes en barcodes te scannen. Verbind je Galaxy Tab A met een Samsung Smart TV om foto’s, video’s en meer te kijken.

Samsung Galaxy Tab E
Dankzij het stijlvolle en ergonomische design in combinatie met zijn lichte gewicht van 490 gram kan de Galaxy Tab E gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden. De tablet is slechts 8.5mm dik en is voorzien van een anti-slip achterkant voor een goede en comfortabele grip. Met een 5 MP legt u eenvoudig de onvergetelijke momenten in uw leven vast om ze vervolgens op het ruime 9.6 inch scherm te bekijken.

Hoe de gratis MicroSD te claimen?
Wanneer u een Samsung Galaxy Tab S2 | Samsung Galaxy Tab A 2016 | Samsung Galaxy Tab E aangeschaft heeft kunt u de gratis MicroSD card eenvoudig claimen. Ga hiervoor naar de website van Samsung en vul het online registratieformulier volledig in. Upload de aankoopbon, de streepjescode met het IMEI nummer en de EAN code van de verpakking en ontvang de Samsung MicroSD Evo+ card met een geheugen van 32GB, 64GB of 128GB.

Actievoorwaarden
- De actie is geldig van 15 augustus tot en met 1 oktober 2016.
- De actie geldt zolang de voorraad strekt.
- Micro SD card te claimen tot en met 1 oktober 2016.
- Maximaal 3 per adres.


 
Vorige actie
  Feedback