Nu tot 28% korting op HP workstations en accessoires - ACES Direct
Nu tot 28% korting op HP workstations en accessoires

Nu tot 28% korting op HP workstations en accessoires

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 22 april 2019 t/m 28 april 2019
  • Actie alleen geldig op geselecteerde HP workstations en accessoires
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Zolang de voorraad strekt
Actie verlopen op 28-04-2019

Tijdens de waanzinnige weken van HP kunt u elke week profiteren van flinke kortingen. Deze week geeft HP tot wel 28% korting op geselecteerde HP workstations en accessoires. Wees er snel bij, want deze actie is geldig tot en met zondag 28 april 2019 bij ACES Direct.

Bekijk actieproducten

Tot 28% korting op HP workstations en accessoires

Inmiddels zijn we aangekomen in week 3 van de Waanzinnige Weken van HP. Deze week profiteer u van tot wel 28% korting op HP workstations en accessoires. Hieronder vindt u een beschrijving van diverse actieproducten. Bekijk alle deelnemende workstations en accessoires onderaan de pagina.

HP EliteDesk 800 G4 TWR

De desktop die speciaal gebouwd is voor ondernemingen. De HP EliteDesk 800 G4 biedt de prestaties, betrouwbaarheid en uitbreidbaarheid die moderne teams nodig hebben in een stijlvol en praktisch ontwerp.

HP Z240 Workstation SFF

De HP Z240 combineert de prestaties, de functionaliteit en de betrouwbaarheid van een workstation met de betaalbaarheid van een desktop pc. De HP Z240 SFF is 57% kleiner dan het towermodel, neemt minder plaats in en levert dezelfde prestaties als een workstation.

HP ZBook 15v G5

De HP ZBook 15v G5 heeft razendsnelle responstijden dankzij de 6-core processors en 32 GB werkgeheugen, ook bij gebruik van meerdere apps tegelijk. Deze krachtige notebook is gecertificeerd voor topprestaties dankzij de snelle processors en graphics.

 

Actieproducten

  Feedback