Nu tot wel 23% korting op geselecteerde HP Notebooks en accessoires - ACES Direct
Nu tot wel 23% korting op geselecteerde HP Notebooks en accessoires

Nu tot wel 23% korting op geselecteerde HP Notebooks en accessoires

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 13 t/m 19 mei 2019
  • Actie alléén geldig op geselecteerde HP notebooks en accessoires
  • Maximum van 20 stuks per adres per actieproductnummer
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Zolang de voorraad strekt
Actie verlopen op 19-05-2019

Na vijf succesvolle weken zijn de Waanzinnige Weken van HP met nog één week verlengd! Tijdens de actieweek ontvangt u maximaal 23% korting op speciaal voor u geselecteerde HP producten. Laat deze kans niet voorbij gaan, want deze actie is geldig tot en met zondag 19 mei 2019 bij ACES Direct.

Bekijk actieproducten

Tot wel 23% korting op HP notebooks en accessoires

In de zesde week staan nog eenmaal HP Notebooks en accessoires centraal. Hieronder een greep uit de actieproducten. Alle actieproducten vindt u onderaan deze pagina.

HP ProBook 430 G6 (13,3-inch FHD / 128GB SSD)

De HP ProBook 430 G6 is een notebook die met name geschikt is voor een groeiend bedrijf. De combinatie van kwaliteit, kracht en stijl maakt deze notebook een volwaardige zakelijke partner. Met de 8ste generatie i5 processor en 8 GB werkgeheugen worden uw dagelijkse werkzaamheden niet alleen makkelijker, maar nu is deze notebook nog aantrekkelijker geprijsd dan normaal.

HP ProBook 430 G6 (13,3-inch FHD / 256GB SSD)

Heeft u een notebook nodig met net even wat meer opslagcapaciteit, dan is de HP ProBook 430 G6 ook beschikbaar met een 256GB SSD. Dezelfde combinatie van kwaliteit, kracht en stijl, maar dan net even wat meer opslagcapaciteit. Ook deze notebook is in deze HP waanzinnige week zeer aantrekkelijk geprijsd.

HP ProBook 650 G4 (15,6-inch FHD / 256GB SSD)

Wilt u niet alleen meer opslagcapaciteit, maar ook een net iets groter scherm, dan is de HP ProBook 650 G4 uw ideale keuze. Deze notebook is uitgerust met een 15,6 inch scherm en een 256 SSD. Deze krachtpatser is voor de veeleisende zakelijke gebruiker ideaal.

Sla deze week uw slag en laat dit buitenkansje niet aan u voorbij gaan!

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback