Nu tot wel 25% korting op HP desktops en accessoires - ACES Direct
Nu tot wel 25% korting op HP desktops en accessoires

Nu tot wel 25% korting op HP desktops en accessoires

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 6 t/m 12 mei 2019
  • Actie alléén geldig op geselecteerde HP desktops en accessoires
  • Maximum van 20 stuks per adres per actieproductnummer
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Zolang de voorraad strekt
Actie verlopen op 12-05-2019

De laatste van de 5 waanzinnige weken van HP is aangebroken. Deze week kunt u desktops en bijbehorende accessoires met een korting tot wel 25% aanschaffen. Laat deze kans niet voorbij gaan, want deze actie is geldig tot en met zondag 12 mei 2019 bij ACES Direct.

Bekijk actieproducten

Tot wel 25% korting op HP desktops en accessoires

Tijdens deze laatste waanzinnige week profiteert u van kortingen tot wel 25% op voor u geselecteerde desktops en accessoires. Hieronder een greep uit de actieproducten. Alle actieproducten vindt u onderaan deze pagina.

HP ProDesk 400 G4 DM

De kleine betrouwbare HP ProDesk 400 is een echte krachtpatser die klaar is voor al uw taken. Met 8GB werkgeheugen en een strak design is de HP ProDesk 400 Desktop Mini ontworpen voor de moderne werkomgeving. Deze desktop is een echte "musthave" voor uw bedrijf.

HP ProDesk 600 G4 SFF

De professionele HP ProDesk 600 G4 is uiterst geschikt voor uw bedrijf. Uitgerust met een krachtige Intel Core i5 processor, 8GB werkgeheugen en optimale beveiliging is deze HP ProDesk 600 G4 klaar om uw werk makkelijker te maken.

HP EliteDesk 800 G4 SFF

De HP EliteDesk 800 G4 is ontworpen voor het bedrijfsleven, hij is erg goed te beheren en heeft geweldige prestaties. Naast topprestaties is de HP EliteDesk 800 G4 één van de veiligste pc’s voor werkplekken en heeft daarnaast een modern ontworpen behuizing. Deze complete HP EliteDesk 800 G4 is meer dan wat u van een pc verwacht.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback