Je hebt geen superkrachten nodig om een PRO te zijn - ACES Direct
Je hebt geen superkrachten nodig om een PRO te zijn

Je hebt geen superkrachten nodig om een PRO te zijn

Videos

Acer LiquidLoop Technologie

Acer For Business

Actie verlopen op 31-05-2018 Bekijk actieproducten

Het nieuwste Mobility Portfolio van Acer is ontworpen voor professionals die vaak onderweg zijn. De Acer PRO serie is voorzien van de nieuwste technologieën en heeft enkele primeurs weten te behalen. ACES Direct zet de beste devices voor u op een rij:

Swift 5 PRO, Kies Voor Compact

Met zijn stijlvolle metalen behuizing, een gewicht van slechts 970 gram en een profiel van 14,58 mm, is de Swift 5 PRO stijlvol en makkelijk om overal bij u te dragen. Swift 5 PRO heeft een 14 inch Full HD touchscreen, een oplichtend toetsenbord en een batterijlevensduur van 8 uur. Hierdoor kunt u de hele dag op een comfortabele manier uw werk uitvoeren.

Acer swift 5 pro
acer spin 5 pro

Spin 5 PRO, Verstelbaar Gemak

Dankzij een 360° scharnier heeft de Spin 5 PRO vier verschillende standen om van te genieten. Spin 5 PRO laat u sneller en soepeler werken dankzij de Intel processoren en NVIDIA grafische kaarten. Het slanke, duurzame ontwerp en een batterijlevensduur tot 13 uur maken de Spin 5 PRO de perfecte notebook om de hele dag, overal productief te zijn.

Aspire 5 PRO, All-in Performance

De Aspire 5 PRO heeft een prachtig 17,3 inch full HD 1080p resolutie beeldscherm met IPS technologie voor heldere, levensechte kleuren. Dankzij razendsnelle processoren en grafische kracht kan de Aspire 5 PRO zwaardere programma’s zonder moeite aan.

acer aspire pro5
acer Switch 5 Pro

Switch 5 PRO, Revolutionaire Hybride

De Switch 5 PRO is een krachtige hybride, een 2-in-1 Windows 10 tablet die u ook als laptop kan gebruikt. De revolutionaire LiquidLoop vloeistofkoelingstechniek van Acer zorgt ervoor dat de Switch 5 PRO zware programma’s aankan en dit geruisloos doet. U hoeft zich dankzij LiquidLoop nooit meer zorgen te maken over een lawaaiig device of ophoping van stof in uw device.

Windows 10 Pro

Met een Windows 10 Pro device van Acer is uw informatie optimaal beveiligd, bent u productiever en heeft u de beschikking over een device dat betere prestaties levert. ACES Direct adviseert u om vandaag nog te kiezen voor een nieuw Windows 10 Pro device.

 
Vorige actie
  Feedback