ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
Ontdek de veelzijdig- en duurzaamheid van Philips monitoren

Ontdek de veelzijdig- en duurzaamheid van Philips monitoren

Actievoorwaarden

  • Actieperiode 27 mei t/m 30 juni 2019
  • Alleen van toepassing op de voor u geselecteerde actiemodellen
  • Korting reeds in de prijs verwerkt

Bekijk hier het scherm van uw voorkeur

Actie verlopen op 30-06-2019

Maak kennis met het veelzijdige en duurzame monitor portfolio van Philips en ontvang tijdelijk korting op 4 speciaal voor u geselecteerde monitoren. Grijp uw kans en profiteer van deze mooie deals bij ACES Direct.

Bekijk actieproducten

De veelzijdig- en duurzaamheid van het Philips monitor portfolio

Al sinds de productie van de eerste Philips-gloeilamp meer dan 120 jaar geleden, zijn innovatie en een benadering waarbij de mens centraal staat belangrijke kernwaarden van Philips.

Met het veelzijdige en duurzame monitor portfolio, zet Philips de zakelijke gebruiker centraal. Of u nu een monitor met geïntegreerde USB-C docking, een energiezuinige en duurzame of Wide Curved monitor zoekt, Philips heeft het allemaal.

Philips FHD 24" LCD-monitor met USB-C-dock

Deze Philips 24 inch monitor is van alle gemakken voorzien. Dock uw notebook eenvoudig met slechts één kabel op de Full HD IPS monitor. De USB-C aansluiting zorgt er niet alleen voor dat u uw notebook eenvoudig aansluit op een haarscherpe monitor, maar ook voor razendsnelle data transfer en zelfs het opladen van uw notebook. De makkelijk verstelbare Philips monitor is voorzien van erg smalle randen waardoor deze ook uiterst geschikt is voor een opstelling met meerdere schermen.

Philips FHD 27" LCD-monitor met USB-C-dock

Geeft u de voorkeur aan een net iets grotere monitor dan de standaard? Geen enkel probleem! Deze 27 inch Philips monitor is net een slagje groter. Geniet wederom van alle gemakken met de USB-C aansluiting, maar ook van de prachtige QHD beelden met Ultra Wide-Color. Deze monitor is uiteraard uitgerust met IPS en heeft daarnaast ook zeer dunne schermranden.

Philips B Line 24" LCD-monitor (Energielabel A++)

Energiezuinig en duurzaam? Deze groene en milieuvriendelijke Philips monitor bestaat tot wel 85% uit gerecycled materiaal en dankzij de Philips LightSensor past deze monitor de helderheid van de monitor automatisch aan op de lichtomstandigheden in uw omgeving, u bespaart hiermee tot ruim 80% op uw energiekosten. Draai het scherm tot 90 graden en blijf genieten van levendige kleuren dankzij het heldere IPS-scherm.

Philips SuperWide Curved 49" LCD-Monitor

De Philips 32:9 SuperWide Curved 49 inch monitor is ontworpen om meerdere schermen te vervangen. Ervaar de verbazingwekkende kleuren, helderheid en het contrast dankzij de DisplayHDR400. De trillingsvrije technologie van Philips zorgt voor minder vermoeide ogen en de Windows Hello gezichtsherkenning zorgt ervoor dat u binnen 2 seconden meteen weer aan de slag kunt.

Grijp uw kans en bestel snel uw nieuwe Philips monitor bij ACES Direct.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback