Ontdek de wereld van Virtual Reality - ACES Direct

Vanwege de extra vraag kan het helaas voorkomen dat getoonde levertijden en voorraden afwijken. Grote aantallen bestellen? Check de voorraad bij je vaste contactpersoon.

Ontdek de wereld van Virtual Reality
Actie verlopen op 01-01-2017 Bekijk actieproducten

Ontvang t/m 1 januari een Samsung Gear VR bij aankoop van een Samsung Galaxy S7 of S7 Edge.​​

Wat is Virtual Reality?

Virtual Reality is een driedimensionale ervaring die men via een zogenaamde VR-headset zoals de Gear VR beleeft. Wanneer u een VR-headset voor het eerst opzet zult u verbaasd zijn van de indrukken die u opdoet. Met behulp van Virtual Reality kunt u zich wanen op elke gewenste plek. De fantasie van de ontwikkelaars is de enige limiet. Van een achtbaanrit tot het bijwonen van een concert van Paul McCartney. Alles wat u wilt of wenst is mogelijk.

​Zakelijke toepassingen

Virtual Reality voor zakelijke markt

Virtual Reality lijkt vooral voor het plezier bedoeld. Er zijn echter ook erg handige zakelijke toepassingen. Zo is het mogelijk om een 360-graden bedrijfsvideo te maken. Dit biedt een unieke kijk binnen uw bedrijf. Voor ontwikkelaars is VR een erg handige uitkomst. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van 3D-modellen tijdens de ontwikkeling van nieuwe producten. Wanneer deze modellen in VR bekeken kunnen worden, is het nog beter te visualiseren. Dit kan ook toegepast worden op woningbouw en interieurontwerp. De klant kan zich in de woning wanen en exact ervaren hoe dit eruit gaat zien.

Gear VR

De Samsung Gear VR is perfect afgestemd op de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. Klik de telefoon in de Gear VR en gebruik direct de beste en handigste Virtual Reality apps. De Gear VR maakt gebruik van zachte materialen en is door de goede pasvorm zelfs bij lang gebruik erg comfortabel. In tegenstelling tot veel andere VR-headsets is de Gear VR lichtdicht wat de 360-graden ervaring aanzienlijk versterkt. Door het vernieuwde grote touchpad en fysieke knoppen is de Gear VR makkelijk te bedienen.

Samsung Galxy S7 en S7 Edge met Gear VR powered by Oculus

Gratis bij ​Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Bij aanschaf van een Samsung Galaxy S7 of S7 Edge krijgt u tot 1 januari een witte Gear VR ter waarde van €99,- gratis. De water- en stofdichte Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn dankzij het S-AMOLED scherm ideaal gemaakt voor een virtuele ervaring. Dankzij de 2.3 Ghz Samsung Exynos processor kunt u Virtual Reality apps moeiteloos gebruiken. Met Virtual Reality games hebben de Galaxy S7 en de S7 Edge absoluut geen moeite. Verder bieden deze toestellen alles wat u wenst van een zakelijke telefoon.

​Actievoorwaarden
​- Actie is alleen geldig op de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge
- Per adres kunt u maximaal 3 keer meedoen
- Actie is geldig van 5 december 2016 tot 1 januari 2017
- De actie is te verzilveren via de website van Samsung

 
Vorige actie
  Feedback