ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
Ontdek het Philips USB-C dockingmonitoren portfolio

Ontdek het Philips USB-C dockingmonitoren portfolio

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 25 september t/m 31 oktober
  • Alléén van toepassing op de geselecteerde modellen
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt

Het complete Philips USB-C dockingmonitoren portfo

Actie verlopen op 31-10-2019

Maak kennis met het uitgebreidste USB-C dockingmonitoren portfolio op de markt. Met een Philips USB-C dockingmonitor hoef je nooit meer een losse docking mee te nemen of te zoeken naar een docking die past bij jouw laptop. De geïntegreerde USB-C dockingmonitoren van Philips zijn eenvoudig op ieder device aan te sluiten en maken van jouw werkplek een complete werkplek. Bestel snel de monitor die bij jouw wensen past.

Bekijk actieproducten

Philips B Line 241B7QUBHEB

Deze 24" Philips monitor is eenvoudig met één kabel aan je laptop te koppelen. Met een enkele dual mesh USB-kabel (type C en A) zijn functies als snel laden, video, ethernet en DisplayLink direct beschikbaar. Daarnaast is de webcam voorzien van Windows Hello voor een nog betere beveiliging van jouw data.

Philips B Line 272B7QUBHEB

Deze 27" Philips monitor heeft dezelfde functionaliteiten als bovenstaande monitor, maar is alleen een slag groter.

Philips Brilliance 349P7FUBEB

Met dit gebogen 34" UltraWidescherm met USB-C-dock kun je meer gelijktijg doen. Dankzij het kristalheldere, brede, gebogen Quad HD scherm kun je genieten van levensechte beelden. Alles-in-één USB-C en in hoogte verstelbare standaard zorgen voor de ultieme set-up van je werkplek.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback