Ontdek nu de nieuwste MacBook Pro - ACES Direct
Ontdek nu de nieuwste MacBook Pro
Actie verlopen op 21-12-2016 Bekijk actieproducten

Ook al is de MacBook Pro dunner en lichter, hij is sneller en krachtiger dan ooit. Door de Touch Bar en Touch ID kunt u makkelijker werken met uw MacBook Pro. De MacBook heeft de helderste en kleurrijkste display ooit. Door de populariteit van de MacBook Pro, zal de verwachte levertijd drie weken bedragen. Waarom overstappen naar de nieuwste MacBook Pro? Wij zetten de belangrijkste vernieuwingen op een rijtje.

Touch Bar en Touch ID

In de Touch Bar verschijnen de meest relevante tools direct op het toetsenbord. De Touch Bar past zich automatisch aan op uw werkzaamheden. U hoeft het maar een keer aan te raken om te kiezen tussen de opties die verschijnen op uw Touch Bar. Buiten het kiezen tussen de opties, kunt u ook door een video scrollen, of door uw foto's bladeren en tikken om ze te bewerken. De Touch ID is nu voor het eerst beschikbaar op de Mac. U kunt hiermee snel overal inloggen. Zo ontgrendelt u uw MacBook Pro met één vinger en kunt u wisselen van gebruiker.

Retina-display

De led-achtergrondverlichting is helderder dan ooit bij de MacBook Pro. Door de hogere contrastverhouding uiten zwarte en witte tinten zich beter. Doordat de MacBook een variabele verversingsfrequentie en een grotere diafragma van de pixels heeft, verbruikt de display minder energie, waardoor uw MacBook langer mee gaat. Dit is handig voor als u op reis bent. Dit is de eerste MacBook met een brede kleurweergave die zorgen voor sprankelende groene en rode tinten.Apple Macbook Pro retina

Apple MacBook Pro Speakers audio

Audio

Het dynamisch bereik is twee keer zo groot door de nieuw ontworpen speaker. Ook heeft de speaker tot 58 procent meer volume en een tot tweeënhalf keer luidere bas. Doordat de speakers door het systeem direct van stroom worden voorzien, is het maximaal vermogen tot drie keer hoger geworden.

Toetsenbord en trackpad

​Door het bijna verdubbelde trackpad hebben uw vingers meer ruimte om te bewegen en klikken. Het toetsenbord is helemaal opnieuw ontworpen en het nieuwe vlindermechanisme maakt typen nog prettiger. De toetsen zijn 4x stabieler, waardoor het werken op een MacBook Pro beter voelt dan ooit.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback