Ontvang bij aankoop van een NETGEAR Orbi Pro gratis een Site Survey - ACES Direct
Ontvang bij aankoop van een NETGEAR Orbi Pro gratis een Site Survey

Ontvang bij aankoop van een NETGEAR Orbi Pro gratis een Site Survey

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 1 t/m 30 november 2018
  • De Site Survey dient aangevraagd te worden bij uw Accountmanager
  • Gratis Site Survey door NETGEAR

Orbi Pro Case

Actie verlopen op 30-11-2018 Bekijk actieproducten

De Orbi Pro van NETGEAR zorgt ervoor dat u overal volledig veilige en razendsnelle WiFi heeft in uw bedrijfspand. Zelfs op de plekken waar geen kabels getrokken kunnen worden. Bij ACES Direct krijgt u nu de kans om kennis te maken met de Orbi Pro. Bij aanschaf van een Orbi Pro ontvangt u nu tijdelijk een gratis Site Survey.

NETGEAR Orbi Pro

Wilt u van de lobby tot de voorraadkamer WiFi hebben? En overal in uw bedrijf kunnen vergaderen zonder dat de draadloze verbinding ermee stopt of heel traag werkt? Dan is NETGEAR Orbi Pro de oplossing voor u. Met NETGEAR Orbi Pro heeft u overal in uw bedrijf voor alle zakelijke functies die u nodig heeft volledig veilige en razendsnelle WiFi.

Geen draden meer nodig

Met de Orbi Pro heeft u geen bedrading meer nodig. NETGEAR levert de Orbi Pro met een Orbi Pro WiFi-router en -satelliet en vervangt uw huidige router. Dankzij een snelle, gespecialiseerde verbinding tussen de router en de satelliet heeft u overal optimale internetsnelheden voor het streamen van grote bestanden en voor verbindingen met meerdere apparaten. Bovendien kunt u de Orbi Pro met uw huidige internetprovider gebruiken.

Per Orbi Pro kit heeft u een bereik dat geschikt is voor een oppervlakte van ongeveer 500 vierkante meter. Heeft u een groter bereik nodig? Dan kunt u meerdere satellieten koppelen aan de Orbi Pro kit om het bereik groter te maken.

Gratis Site Survey

De Site Survey geeft u een uitgebreid overzicht van de draadloze netwerken die nodig zijn in uw bedrijfspand, inclusief een aanbevolen stuklijst en overwegingen voor het vormgeven van het netwerk. Dit wordt gedaan aan de hand van de plattegrond van uw bedrijfspand. De Site Survey ontvangt u gratis bij aankoop van een Orbi Pro.

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback