Ontvang een gratis P24Q monitor bij aankoop van een Lenovo P410 ThinkStation - ACES Direct
Ontvang een gratis P24Q monitor bij aankoop van een Lenovo P410 ThinkStation

Ontvang een gratis P24Q monitor bij aankoop van een Lenovo P410 ThinkStation

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 31 december 2017
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Geldt alleen voor het actieproduct zichtbaar op deze pagina
  • Voor deze actie geldt OP = OP

Video

Actie verlopen op 31-12-2017 Bekijk actieproducten

De Lenovo ThinkStation P410 is een mainstream workstation welke past bij elk budget. Hij biedt hoge prestaties en daardoor neemt hij de barrière weg tussen instap- en mainstream workstations. Ontvang nu een ThinkVision P24q monitor t.w.v. € 207,- helemaal gratis bij aankoop van de Lenovo ThinkStation P410.

Lenovo Thinkstation P410: betaalbare kracht

De ThinkStation® P410 biedt meer kernen en geheugencapaciteit dan andere werkstations in hetzelfde segment. Met de nieuwste krachtige Intel Xeon-processors met Turbo Max 3.0, professionele NVIDIA Quadro-graphics, baanbrekende opslagtechnologieën zoals M.2, en innovatieve Flex-moduleondersteuning voor gemakkelijke aanpassingen.

Lenovo Thinkvision P24q monitor

Het ThinkVision P24q-10-beeldscherm heeft een compact zwart ontwerp met een multifunctionele, ergonomische standaard. Het kristalheldere, randloze IPS-scherm met een resolutie van 2560x1440 en sRGB 99% kleurengamma biedt sprankelende, scherpe beelden met een brede weergavehoek. Elk beeldscherm is bovendien vooraf gekalibreerd voor accurate en consistente kleuren met een fabriekskalibratierapport.

 
Vorige actie
  Feedback