Ontvang nu € 50,- bij de Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Ontvang nu € 50,- bij de Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig van 27 november tot en met 21 januari 2018.
  • U kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer per huishouden.
  • Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties op de Galaxy Tab S2 9.7.
  • Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken op je bankrekening.
  • De voorwaarden van Samsung zijn van toepassing op deze actie.
Actie verlopen op 21-01-2018 Bekijk actieproducten

Sluit 2017 feestelijk af of start 2018 feestelijk met de Samsung Galaxy Tab S2 9.7. U krijgt nu € 50,- retour bij aankoop van een Samsung Galaxy Tab S2 9.7 naar keuze. Pak snel uw voordeel want deze actie is slechts tijdelijk geldig!

Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Superlicht, dun en elegant omschrijven het stijlvolle design van deze revolutionaire tablet. De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 beschikt over een slank elegant design met een kwalitatief metalen frame. Daarnaast bent u in staat om deze revolutionaire tablet overal mee naartoe te nemen. Met een gewicht van 389 gram is de Samsung Galaxy Tab S2 perfect voor flexibel werken en ontspannen.

Een optimale beleving

Werk verzetten en ontspannen doet u in hoge kwaliteit met het Super Amoled scherm van de Samsung Galaxy Tab S2 9.7. Dankzij de exclusieve Super Amoled technologie komen beelden tot leven in natuurgetrouwe kleuren. Bovendien heeft de Samsung Galaxy S2 9.7 een 8 megapixel camera en een f/1.9 lens tot zijn beschikking. Hierdoor maakt u haarscherpe foto’s, zelfs met weinig licht!

Ben beveiligd

Dankzij de vingerafdruk beveiliging zijn uw bestanden en gegevens nog beter beveiligd. Om te ontgrendelen drukt u op de Home knop. U kunt uw vingerafdruk ook gebruiken om toegang tot een webbrowser, screen lock en uw Samsung account toe te staan.

Deelnemen

Koop voor 21 januari 2018 een Galaxy Tab S2 9.7 en ontvang € 50 retour. Vul het online aanmeldformulier in, upload de aankoopbon en een foto van de streepjescode met EAN code en serienummer (Wi-Fi model) of IMEI-nummer (LTE model) van de verpakking uiterlijk 15 januari 2018. Zie actievoorwaarden voor meer details.

Claim uw € 50,- retour!

 

Actieproducten

  Feedback