Ontvang tot € 150,- cashback op Toshiba laptops - ACES Direct
Ontvang tot € 150,- cashback op Toshiba laptops

Ontvang tot € 150,- cashback op Toshiba laptops

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig tot en met 31 december 2017
  • Lees de actievoorwaarden op de website van Toshiba
Actie verlopen op 31-12-2017 Bekijk actieproducten

Met het einde van het jaar in zicht, profiteert u van veel voordeel bij Toshiba. Toshiba staat bekend om de goede kwaliteit, superieure beveiliging en de innovatieve functies van hun laptops. Bij aankoop van één van de onderstaande actieproducten, kan uw cashback bedrag oplopen tot wel €150,-.

Satellite Pro

De Satellite Pro is ontworpen om de productiviteit van professionals te verhogen. Met hoogwaardige onderdelen en een robuuste constructie biedt deze laptop u de ondersteuning die u dagelijks nodig heeft. Door de hoge opstartsnelheid van de Satellite Pro kunt u altijd direct aan de slag. Op alle Satellite Pro modellen ontvangt u nu €50,- cashback.

Portégé

De Toshiba Portégé is de zakelijke reispartner, die gebouwd is om overal mee naar toe te nemen. Deze krachtige, robuuste en stijlvolle laptop vervult alle wensen van zakelijke gebruikers. Op de Protégé Z-serie ontvangt u nu €100,- cashback en op de Protégé X-serie ontvangt u €150,- cashback.

Tecra

De Toshiba Tecra combineert innovatieve zakelijke functies met mobiliteit, stijl en robuustheid. Dit zorgt voor compromisloze productiviteit gedurende uw werkdag. De Tecra is een desktopvervanger van hoog niveau. En voldoet aan de hoge normen die u mag verwachten van Toshiba. Bij aankoop van een Toshiba Tecra ontvangt u €150,- cashback.

Claim uw voordeel!

 
Vorige actie
  Feedback