Opruiming: Flinke korting op de HP ProBook 430 G5 - ACES Direct
Opruiming: Flinke korting op de HP ProBook 430 G5

Opruiming: Flinke korting op de HP ProBook 430 G5

Actievoorwaarden

  • Geldig vanaf 27 maart 2018 tot en met 30 april 2018.
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Zolang de voorraad strekt (OP=OP)

HP ProBook 400 G5 Series

Actie verlopen op 30-04-2018 Bekijk actieproducten

Een stijlvol hulpmiddel voor mobiele professionals. Deze dunne en lichte ProBook biedt krachtige tools om overal productief te blijven. Grijp uw kans, koop de HP ProBook 430 G5 nu met flinke korting.

Snel en veilig

Met de intel® Core™i3-processors van de 7e generatie werkt u sneller dan ooit tevoren. De HP ProBook 430 G5 start in ongeveer 15 seconden op en vervolgens logt u eenvoudig in met de vingerafdruksensor. De ProBook beschikt over uitgebreide beveiligingsfuncties, zoals het HP BIOSphere-ontwerp en Total Productive Maintenance (TPM).

Elegant design

De elegante ProBook is duurzaam ontworpen en bevat een schitterend, met aluminium verstevigd toetsenbord deck. De ultradunne behuizing en zilveren finish maakt de compacte 13.3 inch ProBook een stijlvol hulpmiddel.

Een unieke ervaring

Ervaar uitstekende grafische prestaties en een schitterend geluid. De HP ProBook 430 G5 beschikt over HP Audio Boost en ruisonderdrukking, ideaal voor de moderne gebruiker die online vergaderingen heeft via Skype voor bedrijven. Om de ProBook helemaal onweerstaanbaar te maken heeft de accu een levensduur van maar liefst 16 uur.

 
Vorige actie
  Feedback