Power Up met TP-LINK: scherpgeprijsde smart switches en access points - ACES Direct
Power Up met TP-LINK: scherpgeprijsde smart switches en access points
Actie verlopen op 30-11-2015 Bekijk actieproducten TP-LINK is wereldwijd de leverancier van netwerkproducten. Met een miljoen klanten in meer dan100 landen is er ruime ervaring om te streven naar innovatieve R&D, effectieve productiemethoden en strikt kwaliteitsmanagement. Dit alles maakt TP-LINK wereldwijd marktleider. Het bedrijf levert onder meer switches, access points, draadloze router, adapters, range extenders en powerline-producten. Tot en met 30 november profiteert u bij ACES Direct van extra voordeel op onderstaande producten.

N600 Wireless Gigabit acces point
De TP-LINK N600 heeft een makkelijk te monteren design, dus u kunt zonder problemen de acces point aan de wand of plafond bevestigen. Het uiterlijk van de N600 is speciaal ontworpen om op een wandlamp te lijken, hierdoor past het gemakkelijk in ieder interieur en zal het niet opvallen. De EAP serie ondersteunt Power over Ethernet (PoE).
Achter dit mooie en functionele design zit ijzersterke hardware die het product erg krachtig maakt. De N600 ondersteunt dual band in 2.4 en 5GHz voor een super snelle 600Mbps draadloze verbinding. Met de Qualcomm Atheros 560MHz chipset in de N600 wireless acces point heeft u ongelooflijk draadloos bereik en betrouwbaarheid.

8-Port Smart PoE Switch
Deze Smart switch beschikt over twee SFP sleuven en 8 PoE aansluitingen met een voedingsbudget van 53 W. De data-overdracht over de gigabit Ethernet aansluitingen op alle poorten gaat gepaard met hoge snelheden. Uw LAN omgeving is goed beschermd doordat er geïntegreerde beveiligingsstrategieën aanwezig zijn. Tevens bieden WEB/CLI managed modi, SNMP, RMON in de switch uitgebreide beheerfuncties aan. Het innovatieve R&D van TP-LINK ziet u terug in de energiebesparende techniek, wat u wel tot 50% energie bespaart.

24-Port Smart PoE Switch
Met dezelfde beveiligingsstrategieën en uitgebreide beheerfuncties als de 8-port smart switch, heeft deze switch maar liefst 24 aansluitingen en 4 combi SFP-sleuven. Hierdoor is deze switch ideaal voor een groter netwerk. Deze 24 802.at/af-conforme PoE+ aansluitingen hebben een totale stroomtoevoer van 180 W. Dat er meer poorten aanwezig zijn doet totaal geen afbreuk aan de snelheid die per poort wordt geboden, deze blijft nog altijd uitzonderlijk hoog.

Actievoorwaarden:
- Actieperiode loopt van 5 oktober 2015 t/m 30 november 2015
- De actie heeft alleen betrekking op onderstaande TP-LINK artikelen
 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback