Pre-order de Microsoft Surface Go - ACES Direct
Pre-order de Microsoft Surface Go

Pre-order de Microsoft Surface Go

Actievoorwaarden

  • Verkrijgbaar vanaf 28 augustus
  • Indicatieve verwachte voorraad datum

Video

Actie verlopen op 27-08-2018 Bekijk actieproducten

De aangekondigde Microsoft Surface Go is de lichtste en meest compacte Surface tot nu toe. Hij past gemakkelijk in uw tas en biedt u krachtige laptopprestaties met de draagbaarheid van een tablet. Hierdoor is de Surface Go ideaal voor de alledaagse taken thuis en onderweg. Heeft u interesse? Pre-order de Microsoft Surface Go dan nu bij ACES Direct!

Krachtige laptopprestaties maar geen gesjouw

Het nieuwste lid van de Microsoft Surface serie is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen aangezien de tablet slechts 0.52kg weegt en maar 8,3 mm dun is. Met een 10-inch touchscreen en een batterijduur van maar liefst 9 uur kunt u met de Surface Go overal aan de gang. Het basismodel heeft 4G werkgeheugen, 64GB opslaggeheugen en een Intel Pentium Gold Processor 4415Y.

Foto’s en video’s om te delen

Het vastleggen van gedenkwaardige momenten doet u met de camera aan de voor- en achterzijde van de Surface Go. Met de 8,0-megapixel HD-camera aan de achterzijde kunt u gedetailleerde foto’s en HD-video’s maken. Daarnaast kunt u dankzij de 5,0-megapixel HD-camera aan de voorzijde vergaderen op afstand zonder problemen.

Veelzijdig te gebruiken

De nieuwe Microsoft Surface Go is heel flexibel. U kunt namelijk lezen of kijken in tabletmodus, typen in laptopmodus of uw creativiteit de vrije loop laten gaan in studiomodus. Daarnaast biedt de Surface Go ook voldoende uitbreidingsmogelijkheden dankzij de USB-C poort en is een koptelefoonaansluiting aanwezig. Zo kunt u te alle tijden werken op de meest passende wijze.

Uitermate geschikt voor in het onderwijs

De Surface Go is ook het ideale hulpmiddel voor zowel docenten als studenten. Zo biedt de Surface Go leraren mogelijkheden om gepersonaliseerd les te geven en lesmateriaal samen te stellen. Tegelijkertijd profiteren studenten van de volledige software, apps en webtools. De Surface Go helpt leerlingen om het beste uit zichzelf te halen.

De Surface Go is vanaf 28 augustus verkrijgbaar in Nederland

 
Vorige actie
  Feedback