Pre-order de Samsung Galaxy S10(+) & ontvang GRATIS Galaxy Buds - ACES Direct
Pre-order de Samsung Galaxy S10(+) & ontvang GRATIS Galaxy Buds

Pre-order de Samsung Galaxy S10(+) & ontvang GRATIS Galaxy Buds

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 20 februari t/m 7 maart 2019
  • Maximaal één deelname per aangekochte S10 of S10+
  • Maximaal drie deelnames per ades
  • Actie kan niet worden gecombineerd met andere acties op de Samsung Galaxy S10, S10+
  • Aanmeldformulier en de documenten moeten uiterlijk 8 april 2019 binnen zijn
  • Zolang de voorraad strekt
  • Deze actie geldt niet voor de Samsung Galaxy S10e

The Next Generation Galaxy

Actie verlopen op 07-03-2019

Tussen 20 februari en 7 maart kunt u bij ACES Direct uw pre-order plaatsen voor de Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e. Als u zich daarnaast registreert als Samsung Member, ontvangt u alléén bij de S10 en S10+ de nieuwe draadloze Galaxy Buds (t.w.v. € 149,-) cadeau.

Bekijk actieproducten

Samsung Galaxy S10+

Deze smartphone is de grootste en meest uitgebreide variant van de nieuwe Galaxy familie. Het edge-to-edge design is uitgerust met een 6.4 inch Cinematic Infinity Display waardoor u al uw video's op een indrukwekkend curved Super AMOLED-scherm kunt bekijken. De smartphone is vingerafdrukbeveiligd en blijft in allerlei omstandigheden gemakkelijk te ontgrendelen, zoals in de regen of zelfs onder de douche.

Het 5-camerasysteem zorgt voor de allermooiste shots en portretfoto's van hoge kwaliteit met blurred achtergrond. Daarnaast neemt u uw video's op in UHD-kwaliteit met de extra Ultra-wide camera's (8MP voor, 16MP achter). De enorme batterij (4100mAh) kunt u bovendien draadloos delen met andere devices. Wel zo handig als u onderweg bent en bijvoorbeeld uw Buds leeg zijn.

Samsung Galaxy S10

Dit model beschikt over een 6.1 inch display met 4-camerasysteem. Ook deze batterij (3400mAh) kunt u draadloos delen met uw andere devices.

Gratis draadloze Galaxy Buds

Bij een pre-order van de Galaxy S10 of S10+ en registratie als Samsung Member ontvangt u de nieuwe draadloze Galaxy Buds ter waarde van €149,- als uw eerste Member Reward. Ga hiervoor met je nieuwe Galaxy S10 of S10+ naar de voor geïnstalleerde Samsung Members app of download hem in de Google Play Store.

Samsung Galaxy S10e

Dit is het meest bescheiden model van de nieuwe Galaxy S10 familie en beschikt over een 5.8 inch display met 3-camerasysteem. Bij dit model ontvangt u géén draadloze Galaxy Buds.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback