Nu verkrijgbaar: Samsung Galaxy TabPro S - ACES Direct
Nu verkrijgbaar: Samsung Galaxy TabPro S
Actie verlopen op 15-03-2016 Bekijk actieproducten Vanaf heden is het mogelijk om de Samsung Galaxy TabPro S te bestellen bij ACES Direct. Het nieuwste 2-in-1 device van Samsung is nu leverbaar.

Samsung Galaxy TabPro S
Een combinatie van een tablet en notebook in 1. Door de nieuwe Galaxy TabPro S wordt het gebruik van een notebook en tablet overbodig. Dit nieuwe device combineert namelijk de functionaliteit en kracht van een notebook in de vorm van een tablet met 12 inch touchscreen Super AMOLED display. Door het reeds geïnstalleerde Windows 10 is de TabPro meteen gereed voor gebruik en kan het device eenvoudig geïmplementeerd worden in uw huidige bedrijfsvoering.

Slank & licht design
De nieuwe TabPro S is tot op heden de meest lichte en dunne 2-in-1 tablet die er is. Door de slanke en elegante vormgeving past hij perfect bij een gestroomlijnde levensstijl. Ideaal en zeer geschikt voor onderweg of een flexibele werkplek. De 2-in-1 tablet is ook te voorzien van een stijlvolle beschermhoes die hem tevens beschermt tegen de uitdagingen van het dagelijks gebruik.Super AMOLED touch display
Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en innovaties is de Galaxy TabPro S voorzien van een 12 inch Super AMOLED Touch display. Dit houdt in dat het touchscreen geïmplementeerd is in het scherm zelf. Hierdoor is de responstijd laag en zijn bewegende beelden en objecten zowel scherper als vloeiender weergegeven. Het energieverbruik ligt door het Super AMOLED scherm ook een stuk lager waardoor de accu langer meegaat dan een vergelijkbaar product met een lcd-paneel. Dit gaat niet ten koste van de helderheid en het contrast, deze zijn zelfs beter.

Productiviteit
De laatste Intel Core-M processoren zorgen voor een maximale snelheid en goede prestaties. Multitasken en het draaien van zware applicaties zijn dan ook geen enkel probleem. Mede door het gebruik van Windows 10 en het full-sized toetsenbord met Touch pad is het mogelijk om altijd en overal gemakkelijk te werken. De accuduur van deze 2-in-1 tablet is ook verbeterd door de innovatie technologie van Samsung. Volledig opgeladen gaat deze accu tot wel 10 uur mee terwijl het opladen slechts 2,5 uur in beslag neemt.

Connectiviteit
Verbind uw Galaxy telefoon eenvoudig via Bluetooth met de Galaxy TabPro S. Handig als extra beveiligingsmiddel om uw identiteit te bevestigen, bestanden over te zetten en om beide apparaten met elkaar te laten synchroniseren. Om ervoor te zorgen dat dit goed blijft werken worden deze connectiviteitsfuncties regelmatig geüpdatet.

 
Vorige actie
  Feedback