Pre-order de Samsung Galaxy Note9 en ontvang tot € 200,- inruilwaarde - ACES Direct
Pre-order de Samsung Galaxy Note9 en ontvang tot € 200,- inruilwaarde

Pre-order de Samsung Galaxy Note9 en ontvang tot € 200,- inruilwaarde

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 9 augustus t/m 23 augustus
  • Maximaal 3 per adres

Introductie Samsung Galaxy Note9

Actie verlopen op 23-08-2018 Bekijk actieproducten

Wanneer u bij ACES Direct een pre-order plaatst voor de nieuwe Samsung Galaxy Note9, ontvangt u tijdelijk € 100,- tot max. € 200,- inruilwaarde voor uw oude telefoon. Wees snel, want deze actie geldt nog maar tot en met 23 augustus.

Inruilactie

Bij inruil van een deelnemende smartphone ontvangt u € 100,- inruilwaarde bovenop de standaard inruilwaarde van uw smartphone. Wanneer u een oude smartphone uit de Galaxy Note-serie heeft, ontvangt u zelfs een inruilwaarde van € 200,-.

Samsung Galaxy Note9

In deze moderne leefomgeving worden de eisen aan smartphones steeds hoger, maar Samsung overtreft zelfs de hoogste verwachtingen met de release van de Galaxy Note9.

De Galaxy Note9 maakt het mogelijk om de hele dag online te zijn zonder uw telefoon tussendoor op te moeten laden. Daarnaast zijn er veel verbeteringen op cameragebied. De Galaxy Note9 is nameijk voorzien van een Low Light Camera. Deze camera kan zich automatisch aanpassen op de belichtingsomstandigheden en denkt mee over hoe een object het best mogelijk kan worden vastgelegd.

Vernieuwde S pen

Aan de zijkant van de Galaxy Note9 is ruimte gemaakt voor de welbekende S pen, ook deze is flink verbeterd. De nieuwe S pen is voorzien van bluetooth-technologie waardoor u de Galaxy Note9 kunt besturen zonder daarbij uw telefoon aan te raken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om foto's te maken of muziek en video's te besturen.

De prachtige Samsung Galaxy Note9 is beschikbaar in Ocean Blue, Midnight Black en Lavender Purple.

Bekijk hier de deelnemende smartphones en claim uw inruilwaarde.

Claim inruilwaarde

 
Vorige actie
  Feedback