Bestel nu de Microsoft Surface Book 2 15 inch - ACES Direct
Bestel nu de Microsoft Surface Book 2 15 inch

Bestel nu de Microsoft Surface Book 2 15 inch

Actievoorwaarden

  • De Surface Book 2 15 inch is beschikbaar vanaf nu verkrijgbaar.

Video

Actie verlopen op 15-05-2018 Bekijk actieproducten

Kracht, veelzijdigheid en uithoudingsvermogen in één device. Klinkt dat niet goed? De Microsoft Surface Book 2 biedt betrouwbare en krachtige prestaties aan iedere professional. Bestel de Microsoft Surface Book 2 15 inch nu!

Microsoft Surface Book 2 - de ultieme laptop

De komst van de Surface Book 2 is een revolutie in het ontwerp van laptops. Het leveren van uitzonderlijke prestaties en bliksemsnel toegang verlenen, zijn geen enkel probleem voor deze krachtpatser. Dit is niet het enige. De Surface Book 2 beschikt ook over een 15 inch PixelSense-beeldscherm met touch functies en biedt ondersteuning voor de Surface-Pen en Surface Dial. Kortom, de Surface Book 2 biedt alles wat u nodig heeft om waar u maar wilt met hoogwaardige software te werken.

Krachtige prestaties

De Microsoft Surface Book 2 15” is uitgerust met een Intel Core i7 processor. Dit zorgt ervoor dat u uw dagelijkse werkzaamheden feilloos kunt uitvoeren. De Surface Book 2 maakt het mogelijk om uw werkzaamheden op elke gewenste plek gemakkelijker uit te voeren. Door zijn slanke design en krachtige processor kunt u de laptop overal mee naartoe nemen zonder een greintje prestatie in te leveren.

Uithoudingsvermogen

Het 3240x 2160 QHD+ scherm en de ingebouwde grafische adapter bieden u een ongeëvenaarde resolutie en kleur die niet onderdoet voor de realiteit. Zo beleeft u video's nog intenser! Dit gaat tevens niet ten koste van de prestaties van de Surface Book 2. Met een batterijduur die gelijk staat aan 17 uur lang video’s kijken, kunt u de gehele dag zorgeloos bezig blijven.

Veelzijdigheid

Het 15 inch PixelSense-touchscreen biedt u behalve een prachtige weergave ook de mogelijkheid om te werken met de Surface Pen en Surface-Dial. Daarnaast is het beeldscherm afneembaar. Zo kunt u de laptop veranderen in een dunne, lichte Intel Core i7-tablet waar u vervolgens gewoon professionele software op kan gebruiken.

 
Vorige actie
  Feedback