Pre-order nu de nieuwe Microsoft Surface devices voor zakelijk gebruik - ACES Direct
Pre-order nu de nieuwe Microsoft Surface devices voor zakelijk gebruik

Pre-order nu de nieuwe Microsoft Surface devices voor zakelijk gebruik

Actievoorwaarden

Actieperiode: 4 januari t/m 7 februari 2019

Microsoft Surface Pro 6 en Surface Studio 2

Actie verlopen op 07-02-2019

Op donderdag 7 februari verschijnt de nieuwste Microsoft Surface voor zakelijk gebruik familie. Dit is de volgende stap in de moderne werkplek transformatie. Een 2-in-1, een laptop of een desktop? Het maakt niet uit welk apparaat u kiest. Surface inspireert uw medewerkers en brengt het beste van Microsoft om uw organisatie klaar te stomen voor de toekomst.

Bekijk actieproducten

Surface Pro 6 voor zakelijk gebruik

De nieuwe, krachtigere Surface Pro 6 is een laptop en tablet in één. De Surface Pro 6 is een lichtgewicht en daardoor eenvoudig mee te nemen. Daarnaast is de Pro 6 voorzien van een krachtige 8e generatie Intel Core processor wat uw device razendsnel maakt. Wilt u de Surface Pro 6 zakelijk gebruiken? Dat kan! Zakelijke klanten krijgen specifiek voor ondernemingen beveiliging met Windows 10 Pro, snellere processorsnelheid en hoogwaardige ondersteuning die standaard is inbegrepen.

Surface Laptop 2 voor zakelijk gebruik

De Microsoft Surface Laptop 2 is de ideale notebook voor iedereen die veel onderweg is. Ten opzicht van zijn voorganger is de Surface Laptop 2 aanzienlijk verbeterd in snelheid en prestaties. Met interessante updates - waaronder ton sur ton-kleurenopties waarmee u beschikt over elke bestaande kleur en tint - wordt productiviteit en stijl gestimuleerd.

Surface Studio 2 voor zakelijk gebruik

Uit uw creativiteit op geheel vernieuwde wijze. Op het 28-inch beeldscherm voorzien van verbluffende graphics en bovennatuurlijke kleuren, komen al uw creaties tot leven. Met de nieuwste technieken van de Surface Studio 2, kunt u zich op natuurlijke wijze uitdrukken en wordt creativiteit gestimuleerd.

Voordelen Surface voor zakelijk gebruik

De nieuwste zakelijke Microsoft Surface devices brengen grote voordelen met zich mee waaronder:

  • Windows 10 Pro - Standaard in alle Surface voor zakelijk gebruik producten.
  • Advanced Exchange - Dit is additioneel op de standaard hardware warranty. Beschikbaar voor alle zakelijke klanten zonder extra kosten.
  • 8e generatie Intel Core processors - Een unieke chipset specifiek voor zakelijk gebruik in de i5 devices. Dit draagt bij aan betere prestaties.
  • Klaar voor Microsoft 365 - Aanvullend kunnen zakelijke klanten kiezen voor Microsoft 365 voor een complete geavanceerde zakelijke oplossing.
 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback