Aces Direct. Blijf gaan.
PRE-ORDER | Samsung Galaxy Z Fold3 / Flip3 5G

PRE-ORDER | Samsung Galaxy Z Fold3 / Flip3 5G

Actievoorwaarden

  • Pre-order periode: 11 t/m 26 augustus
  • Extra voordelen alléén tijdens de pre-order periode
  • Vroege levering op 20 augustus!
  • Samsung is verantwoordelijk voor de vroege levering van de pre-orders

Samsung Galaxy Z Fold3 / Flip3 5G

Samsung Galaxy Z Fold3 / Flip3 5G

Actie verlopen op 26-08-2021

Get ready to unfold your world

Pre-order de Samsung Galaxy Z Fold3 / Flip3 5G in de periode tussen 11 en 26 augustus en ontvang tot wel €289 aan verschillende extra voordelen. Zo ontvang je tot wel €200 extra inruilvoordeel voor je oude toestel en ontvang je gratis de Cover met S Pen + Travel Adapter (t.w.v.€89).

Waar wacht je nog op? Pak nu jouw pre-order voordeel en bestel!

Bekijk actieproducten

Ontvouw een wereld aan mogelijkheden

Een opvouwbare telefoon biedt alle mogelijkheden van een gewone telefoon plus veel meer. Alles wat je doet -filmen, fotograferen, werken of presenteren- wordt creatiever, leuker, flexibeler, efficiënter en productiever.

Zet je telefoon half uitgevouwen voor je en schuif aan bij een meeting.

Klap je telefoon helemaal uit en geniet van een grote diplay voor al je games en films; een bioscoop met een 7.6"diplay die opgevouwen gewoon in je broekzak past en die je dus overal mee naartoe kunt nemen.

De geweldige camera's van je telefoon geven je nu nog meer creativiteit, omdat je met het tweede display alles beter, sneller en professioneler kunt bewerken en delen.

Ook werken, presenteren, multitasken en brainstormen wordt een stuk productiever en efficiënter. Met een opvouwbare telefoon staan er opeens twee displays voor je klaar en een navigatiebalk om snel te switchen tussen verschillende apps.

  Feedback