Probeer 30 dagen lang kosteloos een HP All-in-One computer uit - ACES Direct
Probeer 30 dagen lang kosteloos een HP All-in-One computer uit

Probeer 30 dagen lang kosteloos een HP All-in-One computer uit

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van 1 oktober 2017 tot en met 31 januari 2018
  • Het product mag 30 dagen uitgeprobeerd worden
  • Het product moet binnen 20 dagen na de aankoopdatum geregistreerd worden
  • Kijk voor een compleet overzicht van de actievoorwaarden op de website van HP

Actie verlopen op 31-01-2018 Bekijk actieproducten

Benieuwd of een All-in-One computer van HP ook geschikt is voor u? U kunt er nu een dertig dagen lang uitproberen. Heeft het apparaat u in die periode niet overtuigd van de vele voordelen? Dan stuurt u het kosteloos terug naar HP en ontvangt u de volledige aanschafprijs terug.

HP ProOne 400 en 600

Door het stijlvolle ontwerp met heldere lijnen en uitgebreid kabelbeheer zijn deze All-in-One computers met een diagonaal IPS-scherm ideaal voor een balie, een open kantoor of werkomgevingen met weinig ruimte. Dankzij businessclass beveiligingsoplossingen zoals TPM, HP BIOSphere en HP Client Security werkt u zonder beperkingen.

HP EliteOne 800

De eerste indruk is belangrijk; met deze speciaal gebouwde All-in-One computer is het beslist een goede indruk. Werk in stijl op de elegante, dunne HP EliteOne 800 met microrand en discreet kabelbeheer. Als HP's eerste zakelijke All-in-One computer biedt de schitterende, vernieuwde HP EliteOne een Elite-gebruikservaring. Met een elegant design, krachtige processors, veelzijdige beveiliging en uitstekende samenwerkingsmogelijkheden is deze All-in-One de perfecte kantoorgenoot.

HP EliteOne 1000

Vergaderingen komen tot leven op het All-in-One scherm dat uw werkplek verandert in een rijke video conferencing oplossing. Met een schitterend beeld, geluid van Bang & Olufsen, capacitive touch knoppen en een ingebouwde pop-up privacy camera biedt de HP EliteOne 100 datgene waarnaar u, als professional, naar zoekt. Deze veilige, goed beheerbare All-in-one computer zorgt voor een eersteklas beveiliging met kenmerken die automatisch bedreigingen detecteren en het systeem herstellen.

Zo werkt de Buy & Try actie

U schaft eerst een van de deelnemende modellen aan tijdens de actieperiode die loopt van 1 oktober 2017 tot en met 31 januari 2018. Vervolgens registreert u binnen 20 dagen uw product op de website van HP en test u het gedurende 30 dagen zonder risico. Heeft het apparaat u binnen deze periode niet kunnen overtuigen? Dan stuurt u het product terug naar HP en krijgt u de volledige aanschafprijs terug.

 
Vorige actie
  Feedback