Profiteer nu van extra korting op Microsoft Surface Pro en Surface Laptop - ACES Direct
Profiteer nu van extra korting op Microsoft Surface Pro en Surface Laptop

Profiteer nu van extra korting op Microsoft Surface Pro en Surface Laptop

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 1 januari 2019 t/m 31 maart 2019
  • Korting reeds verwerkt in de prijs
  • Zolang de voorraad strekt

Microsoft Surface Laptop 1

Actie verlopen op 31-03-2019

Tijdelijk kunt u met flinke korting de Microsoft Surface Pro en Surface Laptop aanschaffen bij ACES Direct. Wees er snel bij, want OP=OP.

Bekijk actieproducten

Microsoft Surface Pro

De Microsoft Surface Pro (2017) is slank, licht en krachtig. De Surface Pro is een uitmuntende laptop met de veelzijdigheid van een studio en tablet. Door ondersteuning in alle desktop apps en creatieve tools kunt u uw creativiteit geheel kwijt. De hoge resolutie van het scherm zorgt ervoor dat al uw creaties tot leven komen.

Microsoft Surface Laptop

De Microsoft Surface Laptop 1 combineert stijl en snelheid. De Surface Laptop is een echt lichtgewicht en hierdoor makkelijk te verplaatsen. De ingebouwde processor zorgt voor geweldige prestaties die al uw verwachtingen te boven gaan. Bij de Surface generatie is er geïnversteerd in een lange accuduur en dat is bij de Surface Laptop 1 ook terug te zien. De accu gaat langer mee dan menig ander laptop. Hierdoor kunt u uw laptop vrijwel altijd en overal gebruiken.

Zolang de voorraad strekt zijn de Microsoft Surface Pro (2017) en Microsoft Surface Laptop 1 met hoge kortingen te bestellen bij ACES Direct.

 

Actieproducten

  Feedback