Profiteer nu van extra voordeel op de iPhone 5s - ACES Direct
Profiteer nu van extra voordeel op de iPhone 5s
Actie verlopen op 24-06-2016 Bekijk actieproducten Tot en met 25 juni 2016 geeft ACES Direct extra korting op de iPhone 5s. Geniet van dit bekende, vertrouwde iPhone model, maar dan stukken goedkoper.

De iPhone 5s is al een hele tijd beschikbaar maar nog steeds razend populair. De mooie, strakke uitstraling in een dun licht design is waar veel mensen hem voor kiezen. Dit in combinatie met de talloze details en mogelijkheden maken het tot een geliefd product bij de afnemers.

Het design van de iPhone 5s
De iPhone 5s heeft een aluminium behuizing en een stijlvolle combinatie van metaal en glas. Ter bescherming van de iSight-camera is gebruik gemaakt van saffierkristal. Dit kristal komt ook terug in de thuisknop, welke voorzien is van een vingerafdrukscanner. Zo heeft u altijd makkelijk maar vooral ook veilig toegang tot uw iPhone, en kunt u veilig met uw eigen vingerafdruk aankopen doen.

Altijd bereikbaar met de iPhone 5s
Bereikbaar zijn is geen enkel probleem met de iPhone 5s. Door de compatibiliteit met 4G netwerk heeft u altijd toegang tot razendsnel internet. Mailen, social media, apps downloaden en video's bekijken is altijd mogelijk, waar u ook bent.

Profiteer nog tot en met 25 juni 2016 van deze korting.

Actievoorwaarden
- De actieperiode loopt tot en met 25 juni 2016
- De korting is reeds in de prijs verwerkt
- De actie is geldig zolang de voorraad strekt
- De actie is alleen geldig op onderstaande modellen

 
Vorige actie
  Feedback