Profiteer nu van korting op diverse Microsoft Surface Pro bundels - ACES Direct
Profiteer nu van korting op diverse Microsoft Surface Pro bundels

Profiteer nu van korting op diverse Microsoft Surface Pro bundels

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van 13 november 2017 tot en met 31 december 2017
Actie verlopen op 31-12-2017 Bekijk actieproducten

Met het einde van het jaar in zicht, profiteert u nu van kortingen oplopend tot €150 op Microsoft Surface Pro bundels! Op de Surface Pro bundel met een Intel Core i5 processor ontvangt u € 100,- korting. En op een Surface Pro bundel met een Intel Core i7 processor zelfs € 150,-. U heeft de keuze uit een bundel met Microsoft dockingstation of Business Warranty van 3 jaar. Daarnaast beschikt elke bundel over een typecover naar keuze. Kortom dé geschikte bundel voor iedere professional.

Intel Core i5 of i7 processor?

De Surface Pro biedt u een eersteklas laptop plus de veelzijdigheid van een tablet. Met de beschikking over een Pixelsense-scherm voert u uw werkzaamheden en video’s uit in de hoogste resolutie. En met een batterijduur van 13,5 uur kunt u altijd en overal aan het werk. Naast deze revolutionaire specificaties kunt u kiezen tussen een Surface Pro voorzien van een Intel Core i5 processor of een Intel Core i7 processor. Met de Intel Core i5 processor voert u uw dagelijkse werkzaamheden uit zonder problemen. Deze processor levert krachtige prestaties in elk opzicht. En daarnaast is de Intel Core i5 ook voordeliger in prijs dan de i7.

De Intel Core i7 daarentegen is een geboren krachtpatser. Deze Intel Core processor staat garant voor snelle en krachtige prestaties. Dit maakt de Intel Core i7 processor geschikt voor multitasking, multimedia, high-end gamen en natuurlijk werken met zware toepassingen.

Type Cover

Met de type cover is uw toetsenbord niet alleen beschermd tegen vuiltjes, stof en spatwater. Het straalt ook warmte en elegantie uit gedurende uw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zijn de type covers gemaakt van het Italiaanse Alcantra materiaal waardoor de type covers zacht aanvoelen. Deze type covers zijn beschikbaar in verschillende kleuren: zwart, platinum, blauw of burgundy.

Een passende bundel voor iedere professional

De keuze is reuze. U heeft de mogelijkheid om binnen deze bundels te kiezen voor een dockingstation of een Business Warranty voor 3 jaar. Zo is er voor iedere professional een bundel die perfect aansluit bij zijn wensen.

Dockingstation

Transformeer je Surface in een mum van tijd in een desktop-pc. Met het dockingstation van de Surface Pro breidt u uw werkplek uit. Sluit de Surface Connect-kabel aan om je apparaat op te laden en voor toegang tot externe monitors. Daarnaast is de Surface Dock snel en gemakkelijk te configureren.

Microsoft Business Warranty

Haal het meest uit je Surface Pro met het uitgebreide serviceplan van Microsoft dat hardware problemen en onbedoelde schade dekt gedurende 3 jaar. Daarnaast biedt Microsoft Business Warranty ondersteuning bij installaties. Hierdoor kunt u zich bezig blijven houden met uw dagelijkse werkzaamheden.

 
Vorige actie
  Feedback