Profiteer van voordeel op UPS's bij APC - ACES Direct
Profiteer van voordeel op UPS's bij APC

Profiteer van voordeel op UPS's bij APC

Actievoorwaarden

  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • De actie is geldig tot en met 31 december 2017

Video

Actie verlopen op 31-12-2017 Bekijk actieproducten

Blijf altijd online en voorkom dataverlies. Door een UPS (Uninterruptible Power Supply) van APC gaat u nooit meer offline gedurende een stroomstoring en kunt u ongestoord uw werkzaamheden voortzetten. Diverse UPS’s zijn nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Uninterruptible Power Supply

Zodra de stroom uitvalt neemt de UPS het over, en zorgt hij onmiddelijk voor noodstroom aan alle aangesloten apparatuur. Dit voorkomt een ongewenste uitval van bijvoorbeeld een PC, server of switch. Zo kunt u ongestoord uw werkzaamheden voortzetten. De kans op het verlies van belangrijke documenten en fysieke schade aan hardware door een stroomstoring wordt hierdoor geminimaliseerd.

Betrouwbaarheid voor elke organisatie

Smart-UPS's worden door miljoenen IT-professionals van over de hele wereld vertrouwd om apparatuur en belangrijke gegevens tegen kostbare onderbrekingen te beschermen. UPS's zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en klassen, er is een model voor bijna elke toepassing en elk budget.

Veiligheid

Daarnaast beschermt een Smart-UPS de aangesloten apparaten tegen piekspanning o.a. veroorzaakt door bliksem. Deze APC noodstroom voorzieningen zijn bij uitstek geschikt voor zakelijk gebruik.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback