Revolutie staat voor de deur met de Microsoft Surface Book - ACES Direct
Revolutie staat voor de deur met de Microsoft Surface Book

Revolutie staat voor de deur met de Microsoft Surface Book

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van 19 september tot en met 31 januari 2018
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Geldt alleen voor de actieproducten zichtbaar op deze pagina

Video

Actie verlopen op 31-01-2018 Bekijk actieproducten

Kracht, veelzijdigheid en uithoudingsvermogen in één device. Klinkt dat niet goed? De Microsoft Surface Book biedt betrouwbare en krachtige prestaties aan iedere professional. Bestel de Microsoft Surface Book nu en profiteer van scherpe korting!

Microsoft Surface Book - de ultieme laptop

De Surface Book is een revolutie in het ontwerp van laptops. Het leveren van uitzonderlijke prestaties en bliksemsnel toegang verlenen, zijn geen enkel probleem voor deze krachtpatser. Dit is niet het enige! De Surface Book beschikt ook over een 13,5 inch PixelSense-beeldscherm dat u in staat stelt om te werken met de Pen en met touch. Kortom de Surface Book biedt u alles wat u nodig heeft, om waar u maar wilt met hoogwaardige software te werken.

Krachtige prestaties

U bepaalt zelf hoeveel vermogen u ter beschikking heeft. De Microsoft Surface Book is namelijk beschikbaar met een Inter Core i5 of Intel Core i7 processor. Dit om er voor te zorgen dat u uw dagelijkse werkzaamheden feilloos kunt uitvoeren. Ook zorgt de Surface Book dat u uw werkzaamheden op elke gewenste plek kunt uitvoeren. Door zijn dunne design en krachtige prestaties kunt u de laptop overal mee naartoe nemen zonder een greintje prestatie in te leveren.

Uithoudingsvermogen

De zes miljoen pixels en de ingebouwde grafische adapter bieden u een ongeëvenaarde resolutie en kleur die niet onderdoet voor de realiteit. Zo beleeft u video's nog intenser! Dit gaat tevens niet ten koste van de prestaties van de Surface Book. Met een batterijduur die gelijk staat aan 12 uur video's kijken kunt u de gehele dag zorgeloos bezig blijven.

Veelzijdigheid

Het 13,5 inch PixelSense-beeldscherm biedt u naast een prachtige weergave ook de mogelijkheid om te werken met de Pen en touch. Daarnaast is het beeldscherm afneembaar. Zo kunt u de laptop veranderen in een dunne, lichte Intel Core i5 of Intel Core i7-pc waar u vervolgens gewoon professionele software op kan gebruiken.

 
Vorige actie
  Feedback