Nieuw: Maak met Samsung DeX een desktop van uw Samsung Galaxy S8 - ACES Direct

Vanwege drukte bij onze vervoerders kan de levering vertraging oplopen. Grote aantallen bestellen? Check vooraf de voorraad via je vaste contactpersoon.

Nieuw: Maak met Samsung DeX een desktop van uw Samsung Galaxy S8

Nieuw: Maak met Samsung DeX een desktop van uw Samsung Galaxy S8

Beschikbaarheid

  • De Samsung DeX is medio april 2017 beschikbaar.
  • De Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn vanaf 28 april 2017 beschikbaar.

Actie verlopen op 27-04-2017 Bekijk actieproducten

De Samsung DeX is een klein dockingstation waarmee het mogelijk is uw Samsung Galaxy S8 | S8+ om te toveren tot een desktop. De Samsung Galaxy S8 is krachtig genoeg om al uw gewenste programma's en taken te draaien. Door middel van de Samsung DeX kan deze krachtige smartphone dus ook gebruikt worden als desktop, waardoor de Galaxy S8 | S8+ uitermate geschikt wordt voor zakelijk gebruik. Een 2-in-1 smartphone zou je kunnen zeggen. Hoe dit werkt en wat er allemaal mogelijk is met de Samsung DeX in combinatie met de Galaxy S8 | S8+ heeft ACES Direct voor u op een rijtje gezet.

  • Samsung DeX mogelijkheden

De Samsung Galaxy S8 en S8+ draaien op de nieuwste Android versie. Door het aansluiten van de Galaxy S8 aan de Samsung DeX wordt de Android-interface geoptimaliseerd voor desktop gebruik. Zo is de interface bijvoorbeeld geschikt voor gebruik met toetsenbord en muis. Daarnaast bevat het verschillende in formaat aanpasbare vensters, contextuele menu's en desktopversies van populaire programma's, zoals bijvoorbeeld de internetbrowser. Daarnaast zijn bijvoorbeeld ook Word, PowerPoint en Excel en verschillende Adobe programma's geoptimaliseerd zodat u gemakkelijk gebruik kunt blijven maken van deze programma's in de desktop interface.

  • Hoe werkt de Samsung DeX nou precies?

De Samsung DeX is een dock dat u gemakkelijk op uw bureau plaatst. De DeX beschikt over een HDMI aansluiting zodat u gemakkelijk uw beeldscherm op de DeX aan kunt sluiten. Daarnaast zorgt u ervoor dat u via de USB Type-C aansluiting de DeX voorziet van stroom. Om aan de slag te gaan plaatst u de Samsung Galaxy S8 in de DeX waarna automatisch verbinding wordt gemaakt en de desktop interface op zal starten. Tevens wordt uw Galaxy S8 draadloos opgeladen in de DeX en is het gewoon mogelijk om uw smartphone te blijven gebruiken. Daarnaast zitten er ook twee USB 2.0 poorten in de DeX voor aansluiting van uw toetsenbord en muis, en is een bluetooth verbinding met de DeX ook mogelijk. Nadat u de Galaxy S8 in de DeX heeft geplaatst wordt alle data automatisch beschermd met Samsung KNOX. Wat Samsung KNOX is en wat het voor uw bedrijf kan betekenen leest u op deze pagina.

De Samsung DeX is medio april 2017 beschikbaar bij ACES Direct.

Lees hier meer over:

 
Vorige actie
  Feedback