Samsung Enterprise Edition zakelijke smartphones

Samsung Enterprise Edition

Samsung Enterprise Edition zakelijke smartphones

Actie geplaatst op 05-12-2018

Samsung biedt speciaal voor de zakelijke markt nu Enterprise Editions (EE) aan voor de Samsung Galaxy S9, S8 en A8. Met deze totaaloplossing voor zakelijke telefonie verzekert u zich van veilig gebruik, eenvoudig beheer en optimale grip op uw mobiele omgeving. In hoeverre is uw mobiele beveiliging op orde?

Totaaloplossing voor zakelijke telefonie

De Samsung Enterprise Editions zijn de best beveiligde smartphones voor uw business. Met deze totaaloplossing profiteert u van de beste mobiele beveiliging en eenvoudig beheer. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bedrijfsdata op uw zakelijke smartphone.

Deze totaaloplossing voor zakelijke telefonie is inclusief:

  • 4 jaar security- en firmware updates: dit zorgt ervoor dat de veiligheid van uw bedrijfsdata wordt gewaarborgd.
  • 4 jaar E-FOTA on MDM: zo kunt u eenvoudig firmware uitrollen naar alle gekoppelde devices.
  • 4 jaar Knox Configure: geeft u de mogelijkheid een groot aantal devices op afstand beheren en personaliseren. Hier kunt u alles lezen over wat Samsung Knox voor u kan betekenen.

Met de Samsung Enterpirsie Edition smartphones hoeft u dus geen licentiekosten van E-Fota en Knox Configure per device te betalen. Daarnaast bespaart u ook op beheer- en uitrolkosten.

Zakelijke smartphones

De Galaxy S9, S8 en A8 zijn door Samsung beschikbaar gemaakt als Enterprise Edition. Alle drie de smartphones beschikken over een groot scherm, lange accuduur en voorzien de werknemers van alle functies die zij nodig hebben om altijd en overal productief te zijn. De Samsung Enterprise-toestellen blijven minstens twee jaar beschikbaar. Zodat u de smartphones kunt bijbestellen wanneer uw organisatie bijvoorbeeld een groei doormaakt.

Benieuwd wat de inzet van Samsung Enterprise Edition voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Paul van Erp

Solution Advisor t. 013 762 19 25

Actieproducten

Vorige actie Volgende actie
  Feedback