Aces Direct. Blijf gaan.
Samsung Galaxy S21(+) Ultra met GRATIS Buds Live

Samsung Galaxy S21(+) Ultra met GRATIS Buds Live

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 5 juli t/m 8 augustus 2021
  • Zolang de voorraad strekt
  • Maximaal één keer deelnemen per aangekocht product
  • Maximaal drie keer deelnemen per adres
  • Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy S21, S21+ of S21 Ultra
  • Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen zes weken te retourneren
  • Het claimen van de GRATIS Galaxy Buds Live kan tot uiterlijk 8 september 2021

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra

Actie verlopen op 08-08-2021

Voorafgaande en tijdens de Olypsiche Spelen in Tokyo kun jij ook voor goud gaan! Schaf je voor het einde van de Spelen een Samsung Galaxy S21/S21+/S21 Ultra aan, dan ontvang je de Galaxy Buds Live GRATIS. Beleef de Olypische Spelen zoals je die nog nooit beleefd hebt en volg jouw favoriete sport waar je ook bent.

Bekijk actieproducten

Features Samsung Galaxy S21 Series

Contour Cut- cameradesign
De Samsung Galaxy S21 heeft door de metalen afwerking op de hoofdcamera een luxe uitstraling. Dit zorgt voor een eenduidig design en een camera-ontwerp dat nog niet eerder op de markt is gebracht.

Hoge resolutie
De camera van de Galaxy S21 Ultra is vernieuwd met een 12-bits verwerking. Hierdoor heeft de camera een breder kleurenpallet voor superscherpe opnames. Foto’s en video’s worden door een 108MP sensor in de hoogst mogelijke resolutie op een smartphone opgenomen. In scenes waar er minder licht is zorgt de Nonacel-technologie voor meer licht. De Galaxy S21 en S21+ hebben een 64 MP camera.

Space Zoom
De lens van de Galaxy S21 Ultra bevat een New Dual Zoom-lenssysteem, hierdoor is het één van de snelste en scherpste zoomsystemen. De 10MP telelens en verbeterde Super Resoltion zorgen voor de meest scherpe foto's. Het lenssysteem is voorzien van een Zoom Lock-functie. Tijdens het inzoomen kun je camera gemakkelijk stabiliseren. De Galaxy S21 en S21+ zijn voorzien van 3x Hybrid Optic Zoom en 30x Super Resolution Zoom.

8K Video
De 8K resolutie zorgt voor de hoogst beschikbare videoresolutie op een smartphone. De kleinste details worden tijdens het opnemen superscherp vastgelegd.

De snelste chip ooit in een Galaxy
In de Samsung Galaxy S21 zit de snelste chip ooit. De 5nm-processor zorgt ervoor dat jij moeiteloos verschillende taken op jouw smartphone gelijktijdig kunt uitvoeren.

Intelligente batterij
De superintelligente batterij houdt jouw appgebruik bij. Het batterijverbruik kan je hierdoor gemakkelijk optimaliseren. Maak je geen zorgen; de batterij kan de gehele mee!

Super Smooth 120Hz
Houd al jouw feeds goed in te gaten door het soepele scrol scherm. De vernieuwingsfrequentie van 120 Hz zorgt hiervoor. Bijkomend voordeel van deze feature is dat het je batterijverbruik vermindert.

Vorige actie
  Feedback